Radio BalkanFox

Grubnić čestitao Maji rođendan: ‘Srodne smo duše, zajedno kroz život idemo, ti me držiš za ruku’

Sretan rođendan mojoj sestri za čitav život. Volim te zbog svega onoga što jesi i ne bih mogao zamisliti život bez tebe, započeo je svoju rođendansku čestitku Maji Šuput njezin stilist i veliki prijatelj Marko Grubnić (41). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Emotivna čestitka

Povodom Majinog 44. rođendana Marko je objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija na kojima poziraju u traper kombinacijama.

– Ako te itko poznaje poput mene, zna koliko si nevjerojatna, ljubazna, odana osoba puna ljubavi i koliko bi svatko sanjao da te ima u svom životu. Mi smo srodne duše. Tako sam sretan što te imam uz sebe. Puno te volim i poštujem – također je napisao Marko i zahvalio Maji na svemu. 

Foto: Instagram/Nikolina Pišek

– Želim ti zahvaliti što si me odabrala da budem tvoj najbolji prijatelj. Što si mi dopustila da budem dio tvog života. Hvala ti što mi vjeruješ u svemu što radiš. Hvala ti što me držiš za ruku dok zajedno prolazimo kroz život. Privilegija je i čast imati naše prijateljstvo i cijenim godine koje smo proveli zajedno – napisao je emotivni stilist, a oduševljena Maja mu je odgovorila u komentaru: ‘Dakle, ovakva posveta zaslužuje i prijevod i drugo čitanje. Hvala ti na svakoj riječi i svakom osjećaju. Volim te i veselim se još jednoj našoj godini’. 

Foto: Nova Tv

Dugogodišnje prijateljstvo

Marko pjevačicu oblači već godinama, Maja je i sama nedavno rekla da Marko zaista rijetko predloži nešto što se njoj ne sviđa. 

– Rijetko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo rijetko i omane, no obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna, jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno – poručila je za Happy FM. 

ARHIVA - Opatija: Maji Šuput se na pozornici pridružila tri plesača u vrućim hlačicama

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

A klasična i dosadna Maja svakako nije bila na objavi koju je sama sebi posvetila za rođendan. 

– Svoje mega želje i pozdrave napišite ispod slike jer legitimno želim danas uživati u lijepim željama i vašoj ljubavi – napisala je pjevačica, a vjerni prijatelj Marko podržao ju je u komentarima. 

Maja i Marko duo su već godinama, skoro pa i desetljećima. Tako je Maja krajem kolovoza 2010. nastupala na Karlovačkim danima piva, a iz publike ju je podržavao Marko. Prošlo je od tada dugih 13 godina, a iako su sjećanja možda izbrisana, fotografije su ostale. 

ARHIVA - 2010. Karlovac: Marko Grubni? s Majom Šuput na Karlova?kim danima piva

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL – ILUSTRACIJA




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE