Radio BalkanFox

Marko Gvozdenović se hitno oglasio nakon vesti o VERIDBI!

PRVA IZJAVA DEČKA MARIJE KARAN: Marko Gvozdenović se hitno oglasio nakon vesti o VERIDBI!

Foto: ATA Images, Facebook

Juče je kao bomba odjeknula vest u domaćim medijima da se crnogorski biznismen Marko Gvozdenović verio glumicu Mariju Karan, a sada se prvi put oglasio i to za crnogorske medije i šokirao izjavom.

Ova informacija nije tačna. Nemam apsolutno nikakve veze s Marijom Karan. Nejasno je zašto to neko plasira. To su iz nepoznatog razloga zlonamdaerne i netačne informacije. Ja nemam nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom me povezuju – poručio je Gvozdenović za CdM.

Foto: Story

Marija Karan i Marko Gvozdenović

Marko je, inače, crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bio ministar u vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Kako su juče naveli mediji, Glumici je biznismen prsten na ruku stavio u avgustu na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori. a su se jedno drugom obećali na večnu ljubav, koju će u narednom periodu krunisati brakom, čuvaju od javnosti zbog njenog bivšeg muža Džoela Lubina, preneo je „Kurir“.

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Marko igrao u Mančesteru, o čemu su i javno pričali. Marija je svojevremeno istakla da su mnogo putovali, uprkos teškom usklađivanju zajedničkog vremena sa obavezama koje imaju. Cenili su zajedničke trenutke i maštali o vremenu kad će stalno biti zajedno, uz mnogo uzajamnog poverenja i velike podrške.

Foto: printscreen/facebook.com

Marko Gvozdenović

Oboje imaju po brak iza sebe. Marija je posle razlaza imala turbulentan ljubavni život. Prethodnom momku razbila je automobil u žaru svađe, o čemu su tada pisali svi mediji u regionu. Sa druge strane, Marko se oženio u leto 2022. godine. Glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija i u luksuznom hotelu, ali zajednica nije dugo potrajala.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE