Radio BalkanFox

Liz Hurley opet oduševljava, zaplesala zavodljivo u bikiniju: ‘Ova žena ima tijelo iz snova’

Model i glumica Elizabeth Hurley (58) nije strano uskočiti u bikini, a nedavno se pohvalila kako uživa u sunčanom danu. Novom je objavom oduševila pratitelje na društvenim mrežama koji su je svojedobno prozvali i ‘kraljicom bikinija’.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ona kao da ima 25 godina, za nju je vrijeme stalo – pisali su joj ispod novog videa u kojem je engleska glumica pokazala vitku figuru i duboki dekolte u svijetlo plavom bikiniju.

Foto: Instagram

Zaplesala je zavodljivo Liz, zaplivala i rashladila se na vrući dan, a pred kraj videa i poslala veliku pusu svim fanovima.

– Žena svih vremena; Liz je najljepša žena na svijetu; Tijelo iz snova – nizali su se komplimenti.

Nedavno je tako Liz pozirala na madracu za napuhavanje potpuno gola.

Elizabeth Hurley writes "Did you know I have a twin?

Foto: PLANET PHOTOS

– Lebdim na kriški lubenice – napisala je tada u objavi u kojoj nije označila svoju lokaciju, ali poznato je da se prošli mjesec provodila u St. Tropezu.

Podsjetimo, Elizabeth ima jednog sina kojeg je rodila tijekom kratkotrajne veze s poduzetnikom Steveom Bingom, nedugo nakon što se rastala od Hugha Granta 2000. godine.

Foto: Instagram

Damiana (21), sada manekena i redatelja, rodila je 2002. godine, no poduzetnik je osporio očinstvo iako je DNK test dokazao da je njegov otac. Steve je tragično preminuo prije tri godine.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE