Radio BalkanFox

Rada Manojlović ima milione a živi kao podstanar

ŽIVI KAO PODSTANAR A ZARADILA JE MILIONE: Rada Manojlović nema ni jednu nekretninu u prestonici na svoje ime, a evo i ZAŠTO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Radmila Manojlović još od takmičenja u „Zvezdama Granda“ važi za jednu od uspešnijih, ali i plaćenijih pevačica na estradi.

Rada Manojlović, Radmila Manojlović
foto: Zorana Jevtić

S obzirom da skoro svakog dana nastupa u zemlji, ali i regionu, nema sumnje da Rada zarađuje mnogo, te se mnogi čude što i dalje ne poseduje nekretninu u prestonici, već stan u koje živi iznajmljuje.

Iako može da živi na visokoj nozi i da se baškari, Radmila je veoma skromna i novac štedi, a otkrila je i zbog čega i dalje živi kao podstanar.

Rada Manojlović, Radmila Manojlović
foto: Zorana Jevtić

– Stan u Beogradu mi nije prioritet, zaista mi ne treba. Iznajmljujem ga, a imam stan u Požarevcu i svoju kuću u Četerežu. Ti kad imaš svoje, ti si gazda tog imanja, vlasnik. Zato se to zove imovina, to znači da imaš. Ja imam gde i nije mi bio prioritet da rešim to pitanje – istakla je pevačica.

– Naravno da je suludo da bacam tolike pare na kiriju, neću da pričam o kirijama, to je bolna tema, ali nekako nije mi to bio prioritet – istakla je Manojlovićeva.

Uskrs, Rada Manojlović, Radmila Manojlović
foto: Zorana Jevtić

Rada živi u iznajmljenom stanu na Vračaru, sa rođenom sestrom Marijom, koja je sprema i šminka za nastupe, ali ih i ugovara otkad više ne sarađuje sa menadžerom.

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE