Radio BalkanFox

Tuča Miljane i Bebice u rijalitiju

Urgentni Centar Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica / Foto-kolaž: Marko Todorović, Antonio Ahel/ATAImages

Sukob Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice iz dana u dan je sve gori i gori, a danas je prerastao i u fizički kontakt.

Naime, Miljani i Bebici su otkazale kočnice, a nakon što su se bivša unela u facu, Nenad ju je odgurnuo i onda je krenuo još veći haos.

Kulićeva je krenula bivšeg da udara, a ukućani su brže skočili kako bi sprečili veću katastrofu.

Miljana je potom otišla u pušionicu i krenula da plače, onda i napustila Belu kuću i otišla u dvorište, a deo sukoba i tuče pogledajte OVDE.

Podsetimo, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su vezu, ali od tada ne prestaju sa javnim prepucavanjem i brojnim optužbama.

Naime, porodica Kulić je optužila Bebicu da im duguje skoro 60.000 evra, a onda je Bebica odlučio da iznese sav njihov prljav veš, i to u emisiji „Narod pita“.

To je razbesnelo Mariju i Sinišu, Miljanine roditelje, za koje Bebica tvrdi da su mu pretili.

Pretili su mi da će doći neki opasni momci i da će me pretući. Kao, neki Sinišini drugovi, meni su to budalaštine, baš čekam da dođu. Siniša još uvek živi u osamdesetim, misli da se uši zavrću po ulici – ispričao je Bebica za „Svet“ i dodao:

Marija nije imala lepo mišljenje o meni, pričala je fanovima svašta o meni, oni mi tek sada prenose. To je paklena trojka sa ugaone garniture – Siniša, Marija i Miljana, ja sam ih tako nazvao. Ujutru naprave zasedanje, pa se dogovore šta će da rade u toku dana. Marija sve što radi, radi iz interesa, ta žena je spremna na sve – rekao je Macanović.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE