Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za 23. septembar: Device će se razočarati

Proverite kakve su astro prognoze za vaš horoskopski znak 

Ovnovi, vreme je za iskren razgovor sa partnerom.
Ovnovi, vreme je za iskren razgovor sa partnerom.foto: Shutterstock/Look Studio

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

OVAN

 

Žudnja za kvalitetnim vremenom s bliskim osobama postaće goruća želja. Činiće vam se kao da ste bili nepravedno zapostavljeni u tom smislu, ali sada je trenutak za promene.

 


Tajne i tajanstvene priče, bez obzira na vaš trenutni status veze, ostaće u središtu pažnje. Osetićete kako nešto duboko leži skriveno, a možda i neko skriva nešto od vas. Vreme je za iskren razgovor.

 


Nakon napornog rada u prethodnom periodu, shvatićete da nagrada nije stigla koliko ste očekivali. Možda je vreme da preispitate svoje prioritete i potražite nove izazove.

 

Oprezno sa stomakom danas, mogući su manji problemi. Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti kako biste se osećali bolje.

 

BIK

 

U prethodnom periodu ste pokazali svoju vrednost i predanost poslu. Sada je pravo vreme da se opustite, napunite baterije i pustite druge da preuzmu deo tereta.

 

Ako ste u dužoj vezi, možda ćete primetiti da se dobro slažete samo na fizičkom nivou. Između vas i partnera mogu se pojaviti neke stvari koje ne želite da raspravljate, jer osećate da niste baš čisti pred sobom.

 


Pripazite da ne zapadnete u zamku ogovaranja kolega ili njihove navodne nesposobnosti na poslu. Fokusirajte se na svoje zadatke i izbegavajte nepotrebne konflikte.

 


Dan je pogodan za lagane obroke. Izbegavajte preterivanje s obrocima kako biste održali svoje zdravlje u ravnoteži.

BLIZANCI


Brze promene se dešavaju, a možda se ne osećate potpuno spremni za njih. Bez obzira na to koji aspekt vašeg života je u pitanju, ključno je da budete otvorenog uma.

 


Ponekad ćete morati da prihvatite stvari onakvim kakve jesu, bez obzira na vaše želje za promenom. Pustite kontrolu i dopustite da se odnosi razvijaju prirodno.

 


Imate ambicije i planove, ali vaša trenutna izvedba možda nije na nivou vaših očekivanja. Razmotrite kako da bolje usmerite svoju energiju i resurse kako biste ostvarili svoje ciljeve.

 


Oprezno sa zdravljem, moguća je prehlada. Briga o sebi i pravilan odmor su sada od suštinskog značaja.

 

RAK


Ponekad se čini da je mnogo toga daleko i izvan vašeg dosega iz trenutne perspektive. Za sada, ostavite te stvari po strani, posebno nemojte previše kopati po prošlosti.

 

Budite posebno pažljivi u izražavanju svojih emocija danas, naročito ako su one negativne. Racionalna komunikacija može rešiti mnogo više nego impulsivna reakcija.

 


Možda se pitate koju taktiku treba primeniti u narednom periodu, ali možda je najbolje da krenete napred bez preterane strategije. Ponekad se najbolje rešenje pojavljuje kad najmanje očekujete.

 

Boravak na otvorenom vam može prijati danas. Provedite neko vreme u prirodi kako biste se osvežili i napunili energijom.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani..




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE