Radio BalkanFox

Ovo je Tarik kojem je Veljko Miletić pucao u glavu: Nalazi se u dubokoj komi, prijatelji se mole za njega

Novi Pazar je prije sedam dana, potresla strašna vijest o pucnjavi koja se dogodila, a u kojoj je teško ranjen dvadesetjednogodišnji Tarik Hasanović.

Naime, njemu je u glavu pucao Veljko Miletić (23), konobar iz Novog Pazara, koji je ubrzo uhapšen.

“Poslije svađe koja se dogodila u Hotelu S, gdje je Veljko radio kao konobar te noći, a Tarik je došao kao gost. Počele su prijetnje i slanje slika oružja. Oni su se znali od prije u Hotelu Panorama, ali nisu imali nikakvih svađa. Te noći je svađa nastala jer je zato što Tarik nije imao slobodnog mjesta, pozvala ga je djevojka koju poznaje da sjede sa njima. Tada je Veljko poludio od ljubomore i zvao je Tarika da izađe ispred hotela. Te noći nije bilo tuče, samo verbalni konflikt. Sutradan je Veljko nastavio da zove i da prijeti. Kada ga je blokirao, neko je prenosio poruke između njih. Sumnja se na tu djevojku. 15.09. oko 20 h Tarik je pozvan na razgovor sa Veljkom. Tada ga je dočekao sa pištoljem i pucao u njega. Tarik se nalazi u dubokoj komi”, preppričao nam je ovaj incident naš izvor.

Prilikom ovog susreta Tarik je teško povrijeđen i hitno je prevezen na odeljenje neurohirurgije KC Kragujevac zbog ozbiljnosti povreda koje je zadobio. Njegovo zdravstveno stanje je bilo kritično, a svi su se nadali njegovom brzom oporavku. Međutim, ni sedam dana poslije, Tarik nije dobro, pa se njegovi prijatelji mole za njega.

“Dovite za našeg borca, Allah vas nagradio. Nečija dova će se primiti akobogda”, napisao je jedan njegov prijatelj na društvenim mrežama.

Podsjetimo, ubrzo nakon pucnjave, Veljko M. je priveden, a pištolj je pronađen na licu mjesta, što je dodatno pojačalo sumnje u njegovu ulogu u ovom napadu. Očekuje se da će pravosudni organi temeljito istražiti sve okolnosti ovog incidenta kako bi se došlo do istine.

Nažalost, ovakvi tragični događaji podsjećaju nas na važnost rješavanja nesuglasica i konflikata na miran i pravilan način. Molimo za oporavak Tarika H. i nadamo se da će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE