Radio BalkanFox

Nova emisija pod trenerskom palicom Maje Dimitrijević

Ne postoji pogrešan dan za donošenje ispravne odluke. Sa novom emisijom “Blic fit”, koja će se nedeljom od 11:45 emitovati na BLIC televiziji (MTS kanal 115), možete poboljšati životne navike i to sve pod stručnim vodstvom vrhunske fitness instruktorke Maje Dimitrijević. Radi se o pažljivo biranim jednostavnim vežbama koje možete odraditi u sopstvenom domu!

Blic fit sa Majom DimitrijevićFoto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Blic fit sa Majom Dimitrijević
Maja Dimitrijević - emisija Blic fit

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Maja Dimitrijević – emisija Blic fit

Cela emisija emitovaće se nedeljom dok ćete najzanimljivije delove emisije moći da pratite i svakog radnog dana u jutarnjem programu “Jutro na Blic”. Uz dobre vežbe, fitnes instruktorka će odgovarati i na pitanja gledalaca o zdravom životu, a da vas dodatno motivišemo na donošenje dobrih odluka Maja će vam u svakoj emisiji preporučiti i zdravi recept.

Majine vežbe već smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama, a da se radi o vrhunskoj sportistkinji govore i veliki uspesi koji stoje iza nje. Trenirala je karate, tako da se puno medalja nalazi na policama ove sportistkinje. S vremenom je ljubav prema karateu zamenila onoj prema teretani i fitnesu, a ostalo je istorija.

Gde-gledati-BLIC-TV ISPRAVNO REŠENJE

Foto: Ringier

Gde-gledati-BLIC-TV ISPRAVNO REŠENJE

Veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, kao i klijenti koji joj dolaze na privatne časove, govore samo o velikom broju ljudi koji su joj poklonili poverenje. “Čini mi veliko zadovoljstvo kad vidim da sam im trening i zdrav način života uvukla pod kožu. Iskreno se radujem svakom njihovom rezultatu tokom treniranja, kao da se radi o meni i verujem da je to razlog zašto sa svima njima postajem dobar prijatelj”, izjavila je Maja u jednom intervjuu za BLIC.

U Blic fitu ne krećemo sa zdravim odlukama od ponedeljka već od vikenda!


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE