Radio BalkanFox

DEFINITIVNI KRAJ! Jovana RASKRSTILA sa Janjušem zauvek, on je MATIRAO, Cvijanovićeva na sve načine pokušala da se IŠČUPA! (VIDEO)


Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Jovanu Cvijanović kako bi prokomentarisala situaciju i odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Šta radi Aneli?! Sve joj nešto smeta kod Janjuša – pitao je Darko.

Što se mene tiče, ja stvarno ne bih više Janjuša uzimala u usta i ne bih pričala o njemu. Danas se dogodio jedan incident, on za mene više ne postoji u rijalitiju – rekla je Jovana.

Kako to, ako se rodila takva ljubav s tvoje strane – pitao je Darko.

Mene i moje roditelje nikad niko u životu nije uvredio, pa neće ni on. On je očigledno igrao neki rijaliti sa mnom, sada sam ja odlučila da igram sa njim i eto. Jednostavno, nisam htela da se odmaknem od njega danas. On tako poruči, pa onda daje male signale. Mene MC Stojan u životu nije izbacio ni izgurao – odgovorila je Cvijanovićeva.

Je l’ ti je pao u očima kao muškarac – pitao je Tanasijević.

Da. Ja ga nisam povredila ni uvredila, niti mu bilo šta rekla ružno…Ne može više da ima najlepše ruke, razočarao me je i pao mi je u očima – rekla je Jovana.

Janjuš je dobio reč.

Ja sam ovoj devojci pružio malo zanimljivih stvari ovde i ja sam kriv za njih. Ova devojka je ovde u prvom minutu rijalitija rekla da je ostavio dečko svoj bez ijedne reči zašto je to uradio…Ako ja nekome 24 puta kažem i popustim: “Pusti me da spavam”, više to nije zanimljivo i da ti mene udaraš glavom i da ja kažem tebi: “Je**m ti mater”. Da ti meni visiš na glavi i da ti meni kažeš kako ja neću da spavam?! Šta je ona?! – rekao je Janjuš.

Ti se zaje**vaš sa mnom 20 dana. Baš lepo – rekla je Jovana.

Ako znaš da se desilo slučajno i ako si drugima naglašavala, zbog čega si onako, mnogi bi rekli perfidno, provukla. Mogla si da kažeš da ste se posvađali i tako dalje, nego si rekla: “On me je izbacio, moji roditelji to gledaju…” – rekao je Darko.

Ja se nisam žalila Čuburcu, nego je video, pa me je pitao – rekla je Jovana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE