Radio BalkanFox

FILM DANA „Gospoda“ – Alo.rs

Kum, epilog: Smrt Majkla Korleonea

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Kum, epilog: Smrt Majkla Korleonea

Majkl Korleone, sada u svojim šezdesetim, traži način da porodicu odvoji od kriminala, kao i da nađe naslednika. U poslednjem delu trilogije, ostareli don Majkl pokušava da porodične poslove potpuno prevede u legalne tokove i da se udalji od nasilnog podzemlja, ali ga u tome ometaju ambicije mlađih rođaka. Radeći na produbljivanju veza sa Vatikanom, mora da se suoči sa mahinacijama drskog gangstera kome je cilj da poremeti red u mafijaškim krugovima. Uloge: Al Pačino, Dajana Kiton, Endi Garsija, Talija Šajer.

Gospoda

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Gospoda

Američki iseljenik Miki Pirson je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Uloge: Metju Makonahi, Kolin Farel, Hju Grant.

Pod zvezdama Pariza

Foto: IMDB

 

 

20.35 RTS2

Pod zvezdama Pariza

Kristinin život nije lak. Njena usamljena rutina podeljena je između socijalne kuhinje i lutanja pariskim ulicama. U hladnoj zimskoj noći pronalazi Sulija, 8-godišnjeg dečaka iz Burkinabe, kako jeca ispred svog skloništa. Kristina shvata da je izgubljen i da je odvojen od svoje majke. Povezani svojim marginalnim položajem, zajedno kreću na emocionalno putovanje puno nežnosti kako bi pronašli Sulijevu majku u podzemnom svetu Pariza. Uloge: Katrin Fro, Mahmadu Jafa, Dominik Fro.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE