Radio BalkanFox

Anđelina Džoli se pojavila u neizostavnom jesenjem komadu! Ovakav kaput će izvući svaku modnu kombinaciju (FOTO)

Glumica Anđelina Džoli je sa svojom ćerkom Vivijen bila na njujorškom aerodromu u dugačkom, bež kaputu koji će biti neizostavan ove sezone.

Kada se radi o modi, složićemo se da su ukusi različiti. Međutim, isto tako je važno naglasiti da postoje određeni komadi, koji su takoreći vanvremenski i zaista nikada neće prestati da budu nosivi. 

Jedan od njih jeste i kaput, pogotovo bež boje, za koji nema sumnje da može da se uklopi u svaku odevnu kombinaciju. Bilo da se radi o opuštenijoj odeći ili o svečanoj toaleti, kaput će dati tu posebnu dozu klasike. 

Naravno, javne ličnosti su toga i te kako svesne, pa osim što prate modne trendove, pokazuju i svoj lični ukus, kao što je to nedavno uradila Anđelina Džoli

Foto: Profimedia

Anđelina Džoli

Ona se nasmejana pojavila na njujorškom aerodromu, sa svojom ćerkom Vivijen, a tom prilikom je obukla, pogađajte, upravo kaput. 

Glumica se odlučila za dužu varijantu, sa pojasom koji se vezuje oko struka i blago otvorenom kragnom, ispod kojeg se tek malo nazirala njena odeća. 

S obzirom na to da se odlučila za visoke štikle, cela ova njena kombinacija je dobila primese elegantne opuštenosti. 

Kako se vama dopada?

Foto: Profimedia

Anđelina Džoli

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Zbog njega je ovo venčanje bilo najbolje ikada! Zlatni retriver je bio glavni na slavlju, a o njegovoj slatkoći svi pričaju (VIDEO)

Ljubimci

Jedan zlatni retriver je u potpunosti ukrao šou na slavlju, tako da su mladenci takoreći ostali u drugom planu.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE