Radio BalkanFox

Prodaje se ‘najopasniji auto Los Angelesa’, kultni Mercedes koji je Britney Spears vozila 2006.

Vjerojatno je svima poznat video u kojem pjevačica Britney Spears (41) brije svoju glavu usred živčanog sloma, kao i onaj gdje kišobranom napada fotografa koji ju je uporno slijedio. Tih su par godina, od 2006. do 2008., Britney fotografi pratili na apsolutno svakom koraku, pa je zbog toga, kao i njenih ispada u javnosti, crni Mercedes postao jedan od najprepoznatljivijih automobila. A sad je na prodaju, po cijeni od 70 tisuća dolara, prenosi TMZ.

Foto: Volo Auto Museum

Mnogi ga opisuju kao kultnog, a Mercedes-Benz CLK350 od 2011. ipak nije u njenom vlasništvu. Zbog brojnih avantura u kojima je sudjelovao, izložen je Volo Auto muzeju u saveznoj državi Illinoisu.

S njim je prolazila kroz crvena svjetla na raskrižjima dok je bježala od fotografa, imala i neslavnu prometnu nesreću s koje je pobjegla, jednom čak udarila i parkiran automobil, pa je dobio naziv ‘najopasnijeg automobila u Los Angelesu’.

REUTERS/PXL

Foto: REUTERS/PXL

 Ova mračna faza u njezinu životu došla je do vrhunca u siječnju 2008. kada je hospitalizirana, a godinu dana kasnije nadzor nad njom je preuzeo njen otac, što je potrajalo sve do 2021. 

– Ne samo da je vlasnica poznata, već je i automobil dobio svoj status. Mislim da je i ‘Oops!…I Did It Again’ napisana baš o ovom automobilu jer je toliko puta bio uključen u razne nesreće. Sjećate se da je u njemu Britney ulovljena kako uz cestu mijenja sinovu pelenu, ali i  kako iz njega izlazi bez donjeg rublja? Opisati ga kao najopasniji automobil u LA-u je stvarno velika stvar- rekao je Brian Grams, voditelj muzeja. 

Universal City: Održana dodjela nagrada Teen Choice Awards 2.dio

Foto: Michael Germana/PRESS ASSOCIATIO

Cijena mu je vrtoglava, ali će ponuda, posebno najzagriženijih fanova, sigurno biti. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE