Radio BalkanFox

„Prestao da pije zbog mlade devojke“ Žika Jakšić promenio navike

Voditelj i producent Žika Jakšić je već godinu dana srećno zaljubljen u svoju mladu partnerku.

.Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Žika je imao zdravstvenih komplikacija zbog kojih je završio na operacionom stolu, ali bez obzira na to, Jakšić izgleda nikad lepše i mlađe, a neki čak tvrde da je išao i na liposukciju.

Blic preporučuje

Žika Jakšić

Foto: Ringier

Žika Jakšić

– Istina je da je on imao dve zdravstvene intervencije, operaciju slepog creva, kada su mu lekari za dlaku spasili život jer mu je pretila sepsa i operaciju kile, što je već rutinska stvar. Ali pored toga on je stvarno promenio životne navika i verujem da je to ključno. Žika je pre godinu dana ostavio alkohol, je l’ verujete da od tada ne pije – rekao je izvor, prenosi „Svet“ i otkrio da je njegova nova partnerka unela promene u njegov život.

– On je to prelomio kada se zaljubio u novu devojku pre godinu dana. Možda je njoj smetao alkohol, a možda je stvarno on prvi put osetio da je srećan i da mu kako je sam rekao više ne duva promaja kroz srce – dodaje isti izvor.

Žika Jakšić

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Žika Jakšić

Činjenicu da više ne konzumira alkohol svojevremeno je komentarisao i sam Jakšić, koji je rekao da ima problem kada ode u kafanu jer ne zna šta da naruči.

– Dok sam pio alkohol bio je široki spektar. Vina, rakija, viski, pošto sokove ne pijem ostaju mi kisela i obična voda i kafa. E, to mi je jedino dosadno.

VIDEO: Žika Jakšić na rođendanu Anastasije Ražnatović


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE