Radio BalkanFox

Astro prognoza za svaki znak (od 22. do 24. septembra)

Saznajte šta vašem znaku  Zodijakaotkriva vikend horoskop od 22. do 24. septembra 2023. godine!

horoskop za vikend uglavnom predviđa relaksaciju, što često znači: leškarenje uz dobru knjigu
horoskop za vikend uglavnom predviđa relaksaciju, što često znači: leškarenje uz dobru knjigufoto: Iryna Kalamurza/Shutterstock

Ova dva dana pripadnicima većine horoskopskih znakova biće posvećena instrospekciji i opuštanju, ali je jedan opsednut poslom, dok jednog ne drži mesto.

 

Pogledajte šta astrolozi predviđaju vašem znaku Zodijaka.

OVAN

Vaša vladajuća planeta Mars daće vam mnogo energije i snage, kako mentalne tako i fizičke, pa ćete vi biti osoba koja pokreće stvari. Bićete motivisani i konačno preduzeti nešto da ostvarite jednu veliku želju, a usput biste mogli videti pravo i ne tako sjajno lice nekoga kome ste verovali.

BIK


Pred pripadnicima ovog znaka su dva dana opuštanja i mnogo spokojnih momenata s porodicom i najbližima. Očekujte da ćete dobiti i neku ponudu koju ne smete da odbijete: to može biti poziv na putovanje ili izlazak, poziv na razgovor za posao, prilika da pređete u kvalitetniju nekretninu…

 

BLIZANCI


Merkur, planeta koja vlada Blizancima i odnosi se na komunikaciju, „poguraće“ vas da izađete u svet, usudite se da eksperimentišete i zavirite gde raninje niste. Ovo označava period koji će trajati nekoliko meseci za Bikove i donosi značajan lični razvoj.

RAK


Konačno ćete se sebe staviti na prvo mesto i provesti vikend u opuštanju i komunikaciji sa sopstvenim „ja“ i najdubljim emocijama. Sada je sjajan trenutak da probate neku tehniku relaksacije koja će vam prijati: jogu, meditaciju, pa čak i samo laganu šetnju nasamo. Pronaći ćete duševni mir i biti u prilici da situaciju sagledate drugim očima.

 

Nastavak na sledećoj strani.




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE