Radio BalkanFox

Ekspert za veze otkriva! Zašto žene privlače „loši momci“, a one fine smatraju „dosadnim“?

Kada se pojavi fin muškarac,, ti shvatiš da je on dosadan, zato što pored njega nema drame i borbe na koju si navikla.

Iako bismo svi voleli da su veze sigurnost i stabilnost, to baš i nije uvek tako. Sigurno poznajete nekoga ili ste i vi sami nekada došli do zaključka da vas više privlače „loši momci“, a da su vam oni fini, takoreći dosadni. 

S jedne strane želite dobrog i posvćenog partnera, a sa druge birate problematične? 

Ukoliko ste se prepoznali, pročitajte šta o tome misli Slađana Trikić, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose:

– Većina nas odrasla je, u manje ili više disfunkcionaonlim porodicama gde smo naučili da se za ljubav i pažnju treba boriti. Osuđivanje, kritika, ignorisanje, kažnjavanje, odbacivanje, napetost, psihičko i fizičko maltretiranje… Najmanje je bilo onoga što nam je bilo najpotrebnije: ljubav, pažnja, podrška, bliskost, poštovanje. Vremenom smo navikli da se snalazimo u takvim uslovima. Navikli smo da ljubav i pažnju treba zaraditi i to su postala naša duboka uverenja. I onda biramo partnere, koji se loše ponašaju prema nama, jer na taj način možemo da ponavljamo taj naučeni obrazac – navodi Slađana i dodaje:

Foto: Shuterstock

drama

– Ti misliš da ćeš kroz partnera da dobiješ sve ono što ti je nedostajalo u detinjstvu, a zapravo dobijaš sve suprotno, zbog uverenja koja imaš. Kada se pojavi jedan fin muškarac, koji pruža ljubav i pažnju, ti shvatiš da ti je on dosadan, zato što pored njega nema te drame i borbe na koju si ti navikla. Nema tog uzbuđenja. Onda sa njim raskineš i opet se vraćaš momcima sa kojima možeš da proživljavaš te drame i da se boriš za ljubav – kaže Slađana, koja ističe da, kako ti se to ne bi ponavljalo u životu, na tome je potrebno raditi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Anđelina Džoli se pojavila u neizostavnom jesenjem komadu! Ovakav kaput će izvući svaku modnu kombinaciju (FOTO)

Moda i lepota

Glumica Anđelina Džoli je sa svojom ćerkom Vivijen bila na njujorškom aerodromu u dugačkom, bež kaputu koji će biti neizostavan ove sezone.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE