Radio BalkanFox

Najtačniji nedeljni horoskop od 25. septembra do 2. oktobra! Lavovima stiže novac, Devicama tajni susret, a evo kome će konačno svanuti

Pred sam kraj meseca očekuje nas pun Mesec u Ovnu (29. septembar), koji donosi kraj jednog životnog ciklusa, ali i oslobođenje od nagomilanih frustracija koje su se nakupile u prethodnom periodu. Pun Mesec u Ovnu snažno će uticati na Ovnove, Jarčeve, Vage i Rakove. U nedelji koja je pred nama ne treba donositi prelomne odluke, jer lako mogu da se ispostave kao pogrešne.

OVAN

Posao  – Merkur u Devici donosi vam stabilizaciju na radnom mestu, a konačno ćete pokazati svoj talenat za organizaciju. Zbog Marsa u Vagi imate utisak da se vaš rad posmatra i to može da vam bude pravi izazov. Finansijski će biti iznenadnih troškova, tako da treba da se pripremite za novčane izdatke. Ono što ćete osetiti jeste poboljšanje komunikacije na radnom mestu.

Ljubav – Venera u Lavu je zahtevna, pa partner ima velika očekivanja. Imaćete zanimljiva poznanstva na mestu javnog tipa, ali i osobe koje se pojavljuju i nestaju. Neće vam biti dosadno, ali ćete uvideti da je teško da održite odnos bez trzavica.


Zdravlje – Bolje.

 

BIK

Posao – Zbog Venere u Lavu mešate poslovni i porodični život, pa osećate veliko opterećenje, jer su vaše poslednje odluke pod uticajem dešavanja koja nemaju veze sa poslom. Radićete više od jednog projekta na poslu, tako da ćete rasipati energiju na sve strane. Prijaće vam novi izazovi, ali ćete smatrati da posao nije dovoljno kretivan. Preuzmite rizik da promenite nešto što vas je dosad plašilo.

Ljubav – Mars u Vagi donosi vam ljubav preko posla. To je neko ko se trudi da vam bude partner u poslu, ali i da izbalansira između poslovnog i privatnog života. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam biti pravo osveženje u odnosu na pozive iz prošlosti.

Zdravlje  – Problemi sa kičmom.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

PosaoMerkur vam je doneo puno problema poslednjih nedelja, ali se konačno stvari vraćaju u normalnu. Na poslu ćete bolje funkcionisati i imate prilikuda radite nešto kreativnije. Pred vama je lakša nedelja sa mane stresa. Komunikacija će biti bolja, pa će vam biti lakše da postignete željene dogovore.

Ljubav – Menjate standarde u ljubavi, tako da ste iznenađeni što morate da se oslobodite nekih zastarelih obrazaca. Sezona Vage će vam prijati i doneti više provoda, zabave i izlazaka na mesta javnog tipa. Prihvatite pozive za izlaske.

Zdravlje – Bolje.

 

RAK

Posao – Mars u Vagi donosi vam učestale nesporazume na radnom mestu. Što više budete pokušavali da izbalansirate situaciju, to će stvari izmicati kontroli. Jednostavno ćete probleme nositi kući i zbog toga treba da budete oprezni kakve odluke donosite. Imaćete više troškova u narednom periodu, ali i ulaganja oko stana.

Ljubav – Imate puno porodičnih briga u ovom periodu, pa je savet da izbegavate konfrontacije. Niste emotivno stabilni i nemate mnogo obzira za partnerove probleme. Pokušajte da izbegavate svađe.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao – Ulazak Sunca u Vagu dinosi vam odlične pregovore i pomeranje sa „mrtve tačke“. Konačno ćete uvideti pomak u poslovnim poduhvatima. Merkur u Devici donosi vam stabilizaciju na finansijskom planu, tako da ne treba da brinete o parama. Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Imaćete zanimljivo poznanstvo preko posla. To je neko ko je ambiciozan i spreman na sve zarad svoje karijere. To će vam se dopasti i biti pravi izazov. Moguća je nova ljubavna romansa. Iskoristite moć Venere u Lavu koja vam donosi harizmu i zbog koje ste fatalni za osobe suprotnog pola.

Zdravlje – Odlično.

 

DEVICA

Posao – Merkur u normalnom hodu vam donosi stabilizaciju na svim poljima. Sunce i Mars u Vagi ukazuju na poboljšanje finansijske situacije. Imaćete mogućnost da zaradite iz dva izvora, ali i da dobijete priliku za bolje plaćen posao. Sva komuniakcija će biti usmerena ka visini vaših primanja.

Ljubav – Venera je i dalje u dvanaestom polju, pa su vam privlačne osobe koje su nedostupne ili skrivaju neku tajnu. Sigurno je da gajite osećanja prema nekome ali ne želite o tome javno da razgovarate. Imaćete pregovore o tajnom sastanku.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao – Sunce i Mars u vašem znaku donose vam neverovatnu pokretačku energiju, pa nastojite da završite više stvari istovremeno. Pokazaćete se kao odličan organizator i bićete dobar primer drugima kako se poštuju rokovi. U narednom periodu je odličan momenat da poradite na povećanju plate.

Ljubav – Upoznaćete nekoga ko želi da vam nametne svoje životne stavove. U odnosu sa voljenom osobom će biti borbe za dominaciju i to će vam povremeno smetati. Partner želi da pokaže svoju prevlast, a vama to neće biti toliko zanimljivo. Ukoliko ste slobodni, jedan Lav može da vam postane više od prijatelja.

Zdravlje – Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao – Sunce i Mars u dvanaestom polju ukazuju da imate tajne neprjatelje na poslu ili osobe koje vam rade iza leđa. Bilo kakva saradnaja će biti teška jer nećete imati povereenja. Sigurno ćete saznati za informacije koje vam ne odgoivaraju. Imate manjak samopouzdanja, pa se teško nosite sa preprekama.

LjubavVenera u Lavu donosi vam flert na poslu. Međutim, prilično ste nepoverljivi, pa niste raspoloženi za dublji odnos. Mešanje poslovnog i privatnog života može da vam donese komplikacije.

Zdravlje – Psihički probemi.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao – Pred vama je nedelja u kojoj vam sledi olakšanje na poslu. Bićete kreatini, pa možete da spojite lepo i korisno. Imaćete veliku podršku uticajnih prijatelja u narednom periodu, koji mogu da vam pomognu da ostvarite svoja očekivanja.

Ljubav – Na poslu se nalazi mladolika osoba koja pleni vašu pažnju. To je neko ko je ambiciozan i taktičan, ali će vam biti zanimljiv. Ukoliko ste slobodni, jedno iskreno prijateljstvo može da se pretvori u ljubav. Zapravo, prijateljska osnova vam je najvažnija.

Zdravlje – Odlično.

 

JARAC

Posao – Iako ćete pokušavati da ostvarite što bolje odnose na poslu, trpećete pritisak i imati problem da napravite kompromis. Vaše ambicije dolaze do izražaja ali nećete moći da postignete sve što želite, pa ćete biti nestrpljivi. U ovom periodu će vam nedostajati strpljenja na radnom mestu.

Ljubav  – Osećate snažnu privlačnost prema jednog atraktivnoj osobi. Međutim, dozvolili ste da posao okupira vašu pažnju, pa zapostavljate svoja osećanja. Prepustite se emocijama i zaboravite na poslovne ciljeve.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao –  Pred vama je nedelja koja vam donosi bolji period na poslu. Imaćete odlične kontakte sa inostranstvom, tako da možete da spojite lepo i korisno. Sunce u Vagi vam donosi novu pokretačku energiju i ideje koje će vam značiti na poslu. Izlazite iz kriznog perioda. Mogućnost rešavanja pitanja nasledstva.

Ljubav – Konačno lep period za ljubav! Ove jeseni imate šanse da ostvarite romansu koja je po vašoj meri. Ukoliko ste čekali novu priliku za romansu, sada je povoljan trenutak. Prijaće vam Vage i Lavovi.

Zdravlje – Dobro.

RIBE

Posao – Ulazite u period koji je odličan za novac, ali i dobijanje sponzorstva za određeni projekat. Na lak način možete da dobijete novac za nešto što vam je važno na poslu, ali i da to promovišete javno. Bićete kreatviniji na poslu, što će vam svakako prijati.

Ljubav – Merkur je krenuo napred, pa ste emotivno stabilniji. Ostavljate prošlost iza sebe, a imaćete susret sa osobom koja je mlađih godina, ali i poznata široj javnosti.

Zdravlje – Bolje.

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 30. septembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Horoskop

Oslobodili smo se retrogradnog Mekrura i Venere, pa konačno stvari počinju da se vraćaju u normalu, a to se odnosi i na finansijsku situaciju.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE