Radio BalkanFox

Milan Marić prisustvovao suočavanju Milene i Mike u sudu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

„Nisam znao šta da očekujem? Zapravo kako to izgleda tamo, sve dok nisam došao tamo“, istakao je Marić u jutarnjem

Milan Marić, Milena Radulović

Foto-kolaž: Prva TV, Marko Jovanović

Glumac Milan Marić, gostujući u „Jutru“ na Prvoj Tv govorio je o slučaju koleginice Milene Radulović koja se pre nekoliko dana suočila sa Miroslavom Mikom Aleksićem kojeg je prva prijavila za silovanje, dok je pohađala njegovu školu glume.

Milenu je ispitivao Aleksićev branilac Zoran Jakovljević, a neki od detalja koje je iznela izuzetno su potresni,  a suđenju je prisustvovao i njen kolega Marić.

Ovog jutra Milan je gostujući u jutarnjem na Prvoj otkrio šta je za njega, kao nekog ko je sedeo i sudnici i slušao Milenino svedočenje, bilo najstrašnije u slučaju.

Nisam znao šta da očekujem? Zapravo kako to izgleda tamo, sve dok nisam došao tamo. Ja sam samo želeo da odem i da ona zna da ima tu neke ljude kao podršku. I kada sam izašao iz sudnice, bio sma pod utiskom svega toga,  od načina kako to izgleda i šta se dešava sve u toj sundici. Koliko je njoj strašno da priča o svemu tome.

– Razmišljao sam šta je zapravo ostavilo najjači utisak na mene. Vi imate nekog ko je žrtva i ko je propario pre izvesnog vremena, a mi se sada nalazimo na mestu gde se deli pravda – sud, i Vi sad gledate kako ta žrtva ponovo prolazi kroz neku vrstu, kako da kažem, nasilja ili kako god, ili opet neku vrstu neprijatnosti. Vi ne možete ništa. Onda kažete sebi: „U redu to je proces, to tako funkcioniše“.

Marić je dalje nastavio i naveo da mu se čini „da postavka više štiti okrivljenog, nego oštećenu“.

– Meni je to tako delovalo, uz dužno poštovanje morate da ispoštujete pretpostavku nevinosti, jel? Meni se čini da ova postavka više štiti potencijalno okrivljenog nego…

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE