Radio BalkanFox

Šenon Doerti se rasplakala pred svima

SLAVNA GLUMICA KOJU JE MUŽ OSTAVIO USRED BORBE S RAKOM SE RASPLAKALA PRED SVIMA: Zbog ovoga nije mogla da zadrži suze (VIDEO)

Foto: Printscreen YouTube

Američka glumica Šenon Doerti (52) najpoznatija je po ulozi Brende u seriji „Beverly Hills, 90210“, ali poslednjih osam godina bori se s teškom dijagnozom karcinoma zbog koje se podvrgnula mastektomiji i tretmanima hemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je želela da osvesti druge o važnosti odlaska na preglede.

A o svemu je sada govorila i na panelu na „90s Conu“ s kolegama iz pomenute serije, gde se i rasplakala.

Šenon Doerti
foto: Printscreen YouTube

Iako nije ulazila u detalje svoje borbe, obožavateljima je rekla da se za svoj život bori svaki dan iznova, te da je trenutno dobro. Publika je nakon toga ustala i dala joj podršku velikim aplauzom. Količina podrške rasplakala je glumicu koja nije mogla da sakrije svoje emocije pa se još jednom obratila svima.

– Hvala vam puno. Znate koliko volim da plačem, konstantno. I izgleda da stvarno volim. Hvala vam – rekla je okupljenima.

S njom su na panelu pričali i Dženi Gart, Brajan Ostin Grin, Gabrijel Karteris, Džejson Pristli, Ijan Ziering i Tori Speling. Televizijska urednica Peoplea, Brin L. Heldman, kazala je kako je energija na panelu nakon Šenoninog govora bila neverovatna.

– Glumci i obožavatelji su ustali i dali joj ogromnu ovaciju. Svi glumci su ustali, ja sam se ustala, aplauz je bio glasan. Ona je bila jako emotivna. Zasigurno je osetila ljubav i to joj je značilo jako puno. Bio je to jedan moćan trenutak – rekla je Brin.

Podsetimo, 2020. godine Šenon je za GMA rekla kako se bolest proširila i vratila u četvrtom stadijumu, a ranije ove godine je otkrila da joj se rak proširio na mozak, te da je morala da ide na operaciju u januaru kako bi joj ga uklonili. Tada je objavila šokantan video kako bi prikazala kako izgleda njena svakodnevna borba.

Šenon Doerti
foto: Instagram/theshando

„Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo toga sam prošla u životu. Srećna sam jer imam sjajne lekare. Ali taj strah… Promene… Vreme u koje to sve dolazi… Ovako rak može da izgleda“, kazala je.

Mnogi pratioci u komentarima su joj iskazali podršku i pohvalili njenu hrabrost. „Toliko te volimo Šenon. Uz tebe smo i beskrajna smo podrška“, pisali su. Podrška pratilaca mnogo joj pomaže jer glumica se nedavno razvela od supruga, reditelja Kurta Isvarijenka, s kojim je bila u braku 11 godina.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE