Radio BalkanFox

Tajči emotivnu objavu posvetila preminulom suprugu: ‘Vidim ga u hrabrosti i humoru naše djece’

Pjevačica Tatjana Matejaš Cameron (53), poznata kao Tajči, na Instagram profilu posvetila je emotivnu objavu pokojnom suprugu Matthewu, koji bi danas proslavio 53. rođendan. Preminuo je prije šest godina, nakon duge borbe s rakom pluća, a u braku su bili 18 godina.  

Zagreb: Tatiana Tajči Cameron predstavila svoju novu knjigu "Neslomljiva"

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL

– Danas bi bio Matthewov 53. rođendan. Uvijek bismo se smijali što sam starija od njega. Ova godina bila je puna velikih promjena. I upravo u tim trenucima nedostaje mi najviše i bol me svaki put presiječe. Bio je vidovnjak rješenja i ništa nije bilo preveliko za njega da se nosi s tim. Vidim ga u hrabrosti naše djece, u njihovom humoru, njihovoj ustrajnosti, odanosti, vještinama s ljudima, kreativnosti i predanosti onome u što vjeruju. Vidim njegov duh u načinu na koji i oni pomiču granice vlastitih zona udobnosti – napisala je pjevačica. 

– Ali Matthewa najviše vidim u svijesti naše trojice sinova da ‘ustaju dok se penju’ – uvijek pružaju ruku kako bi podržali druge dok urezuju put prema vlastitim snovima. I doživljavam ga u svim onim malim trenucima kada se osjećam preopterećeno – prije nego što je preminuo, obećao mi je da već imam ono zbog čega sam se oslanjala na njega: sposobnost da ostanem smirena i prizemljena u krizi i nikad ne prestanem vjerovati. Nedostajat ćemo mu zauvijek i slavimo dan kad nam se rodio – završila je. 

Foto: Facebook/Nives Celzijus/kolaz

Tajči mu je kroz borbu s bolesti bila najveća podrška iako je nekoliko godina prije toga priznala da su razdvojeni, no odlučili su dati novu priliku ljubavi. Zajedno dobili trojicu sinova, Evana, Blaisea i Dantea




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE