Radio BalkanFox

Reper Edo Maajka dugo se bori s napadajima panike: ‘Ispadam bahat jer otkazujem intervjue’

Većinom sam dobro i super, a nisam dobro kad me hvata anksioznost. Okidači su uvijek i stalno intervjui pred kamerama, u radijskim emisijama, javnim nastupima, kad moram sjediti i pričati, ispričao je reper, tekstopisac i glazbeni producent Edo Maajka za Telegram koji je i ranije progovorio o svojim problemima s anksioznošću i napadima panike. 

– Blokada koju proizvodi tjeskoba te koči, pogotovo je to vidljivo u poslu kojim se bavim. Postaješ ograničen, ne daješ sve od sebe. I ta su stanja mučna i teška – rekao je. 

storyeditor/2022-05-19/_DSC8466.jpg

Foto: Domagoj Kunić

‘Ako preživim prvi napad, mogu dalje’ 

Ispričao je i da mu je „prvih pet, deset minuta razgovora bilo užasno“ kada se našao u emisiji Nedjeljom u 2, voditelja Aleksandra Stankovića koji je nedavno izdao knjigu ‘Depra’ u kojoj otvoreno priča o borbi s depresijom

– Ako preživim prvi napad, mogu dalje. Opušteniji sam. Te je trenutke Aco u knjizi izvrsno opisao: gasiš se, gubiš tlo pod nogama – priča Edo. 

Kada je o svojim tegobama progovorio u Stankovićevoj emisiji, javilo mu se puno ljudi, kaže. 

– Zahvaljivali su mi što uopće govorim o tome. S druge je strane nezgodno što priznanje postane dio tebe i onda pogrešni ljudi pričaju o tome i sve gubi vrijednost – ispričao je. 

Foto: Pixsell/Jurica Galoic

Tjeskoba mu smeta i ozbiljno utječe na posao. 

‘Neke intervju sam odbio i ispao bahat’ 

– Ispadnem š***k, novinari me traže intervju koji će koristiti promociji mojih pjesama, a ja jednostavno ne mogu. Onda odgađam, povlačim se, nadam se da će poziv nekim čudom nestati ili da će sugovornik odustati – rekao je i dodao kako je neke intervjue i TV nastupe odbio, zbog čega su mu zamjerali. 

– Naljute se na tebe i protumače kao bahatost – rekao je. 

Međutim, nastupi na pozornici su druga stvar. Edo kaže da se fokusira na tekst, a ako ga i primi tjeskoba – brzo ga pusti. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE