Radio BalkanFox

Amerikanac šokirao bizarnim umijećem u ‘Supertalentu’, ali ih i rastužio: ‘Ne bojim se smrti’

Svestrani Amerikanac Dan Meyer stigao je na pozornicu prve epizode ‘Supertalenta’ kako bi predstavio svoje neobično umijeće, a publiku i žiri rastužio je neočekivanim priznanjem.

Foto: NOVA TV

Samo zbog emisije je došao u Hrvatsku.

– Čast mi je što radim u glazbenoj industriji u Nashvilleu u Tennesseeju već skoro 20 godina. Nadam se da će moj večerašnji nastup zaista dobro proći. Nadam se da će svima biti iznenađenje – rekao je Dan prije nastupa, a najavio je i da će pokušati izvesti nemoguće.

– To nije pravi mač – uzviknula je Maja Šuput, kada je naslutila što se sprema, a ono što je uslijedilo nikome nije bilo jednostavno gledati.

Foto: Nova Tv

Nakon što je progutao mač, Dan je zamolio članove žirija da odaberu svoje oružje. Najavio je da će izvesti nešto posebno te pokazao jedan vijugavi mač, zaobljeni mač i pilu. Dao im je da biraju, no onda ih je iznenadio rekavši da će sve progutati.

– Meni je zlo – rekla je Šuput, a Martina ove prizore nije mogla ni gledati.

I Dan je zbilja progutao sve, a Maja je dobila poseban zadatak i morala je iz njega izvući pilu. 

I kad su svi mislili da je performansu kraj, Dan je zatražio i Fabijanovu pomoć. Zamolio ga je da glumi Indianu Jonesa i da drži bič. Fabijanov zadatak bio izvući bičem mač koji je Dan progutao. I u svemu je uspio.

Dan je nakon nastupa ispričao da se ovim počeo baviti kada je s 20 godina odlučio pobijediti svoje strahove i da danas ima 40 oborenih svjetskih rekorda.

Po završetku nastupa Dan je otkrio da su mu unazad godinu dana dijagnosticirana dva tumora, što ga je dodatno potaknulo da živi svaki dan kao da mu je posljednji.

Foto: NOVA TV

– Borim se s rakom i nadam se da ga mogu pobijediti. U suprotnom, nastavit ću živjeti život punim plućima i iskoristit ću svaku priliku – rekao je. 

– Trenutno samo želim doći kući i ispričati mužu što sam upravo vidjela – poručila mu je Maja, a potpuno šokirani članovi žirija oduševili su se njegovim talentom i porukom te je osvojio četiri prolazna glasa.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE