Radio BalkanFox

Rada Manojlović peva o pokojnoj majci i plače

Pevačica Rada Manojlović nije mogla da zaustavi suze u emisiji.

Rada Manojlović plače u emisiji uživoFoto: TikTok / TikTok

Rada Manojlović plače u emisiji uživo

Naime, ona je gostovala u muzičkoj emisiji na „Happy“ televiziji i tom prilikom zaplakala dok je pevala pesmu „Raširi ruke majko stara“.

Blic preporučuje

Rada Manojlović posebno nije mogla da zaustavi suze na delu „Raširi ruke, o majko stara, ja ću ti doći kad krene maj. Kad naša bašta sva ozeleni, nadaj se majko meni“, pevala je pevačica i lila suze, jer se u tom trenutku setila pokojne majke.

U jednom trenutku je zamolila koleginicu Zoricu Marković, koja je takođe bila gost emisije, da preuzme pesmu i otpeva je do kraja.

Rada Manojlović plače u emisiji uživo

Foto: TikTok / TikTok

Rada Manojlović plače u emisiji uživo

Kako je izgledao ovaj emotivni trenutak, pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, Rada je često u medijima isticala kako joj nedostaje pokojna majka.

– Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane – rekla je je Rada sa tugom u glasu, a onda dodala da je srećna što su imale priliku da se oproste.

– Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima – rekla je Rada.

VIDEO: Rada Manojlović objavila snimak bez šminke i filtera


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE