Radio BalkanFox

Nikola Pavičin Supertalent | 24sata

Simpatični Nikola Pavičin (13) iz Trogira jednog dana želi postati kuhar, ali je u Supertalent došao pokazati pjevačko umijeće.  Pjevao je svoju omiljenu dalmatinsku pjesmu, pjevačkim vještinama i nije oduševio, ali je osvojio srca žirija svojom karizmom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

– Imam nekih mana, puno se derem. To mi je u genima, i otac se dere. Pusti me brate, neću ti ja govoriti gdje sam ja bio, što sam ja radio. Jesmo gotovi? Nismo ni počeli? Jadan vlasnik s vama – nasmijao je Nikola sve već kod predstavljanja.

Kad naraste bit će kuhar, a najdraže mu je kad mu mama skuha musaku.

Foto: Nova Tv

– Ne treba sad imati curu, ima još do ženidbe. Meni sigurno još deset godina – objasnio je.

– Moraš šetati i dizati ruke, to se zove flert s publikom, to uvijek pomaže. Što ćeš ti pjevati s grčem. Onda nisam trebao ni dolaziti. Uđem, otpjevam, završim, izađem, i ako pobijedim – pobijedim. To je to, cijela teorija nauke – zaključio je urnebesni dječak.

U publici mu je najveća podrška bio tata. 

Foto: Nova Tv

– Ovaj nastup će ući u povijest svih nastupa. Ja nikad nisam čula da nekome falš lijepo stoji, naprosto si neodoljiv i točka – rekla mu je oduševljena Maja Šuput nakon nastupa.

– Ne znam hoćeš li proći, ali to kako tvoj tata falša, u duetu, ako slučajno ne prođeš, nije do tebe, nego do genetike – dodala je Martina Tomčić.

Od Davora, Fabijana i Maje je dobio da, no Martina se nije složila. 

– Imam kompromisno rješenje. Ja ću tata doći u Trogir, da Nikolu naučim pjevati, ali večeras je ovo ne – zaključila je Martina.

– Dobro je, sad idemo na ćevape – rekao je na kraju.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE