Radio BalkanFox

Janjuš i Aneli pred svima razmenjivali nežnosti: Grlili se i mazili

Svaki korak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić gledaoci pažljivo prate i čekaju trenutak kada će njihovo prisno druženje prerasti u nešto više.

Aneli i JanjušFoto: screenshot

Aneli i Janjuš

Janjuš i Aneli su jako prisni i skoro svaki dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da će preći granicu prijateljstva, a sada su nikada bliže tome.

Blic preporučuje

Janjuš i Aneli

Foto: Zadruga Official / youtube

Janjuš i Aneli

Janjuš je u novu sezonu rijalitija ušao kao zauzet, nakon što se pomirio sa suprugom Enom koja mu je oprostila preljubu sa Majom Marinković, te sada mn ogi komentarišu da je Aneli zauzela njeno mesto.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigledna, a sada su se otvoreno mazili i grlili pred svima.

Janjuš i Aneli

Foto: Zadruga Official / youtube

Janjuš i Aneli

Njih dvoje su sedeli na garnituri u dnevnoj sobi i sve vreme se mazili i grlili, a pogledi njihovih cimerima im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantični trenutak koju su napravili.

Podsećamo, Janjuš se tokom emisije otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip.

– Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene – bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme.

VIDEO: Izjava Janjuša pred Zadrugu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE