Radio BalkanFox

Srpska političarka besno poručila Kurtiju nakon incidenta na Kosovu

Ana Grozdanović

Foto: Privatna arhiva

Srpska političarka i članica Glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović uputila je brutalnu poruku premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju, nakon incidenta koji se juče godiodio na Kosovu i Metohiji, na ulazu u selo Banjska.

Vidno izrevoltirana, Ana se oglasila putem Instagrama i Kurtiju uputila jake reči i predvidela „kraj njegove političke karijere, te mu predvidela smetlište“.

Kurti bliži ti se kraj, a onda ideš gde ti je i mesto, a to je na smetilištu istorije. Udarate na goloruk srpski narod, na decu! Kurti je samo jedan običan mali sa dijagnozom NAPOLEONOV KOMPLEKS, POGRDAN DRUŠTVENI STEREOTIP KOJI NISKIM LJUDIMA PREPISUJE PRETERANU AGRESIVNOST – poručila je Ana i dodala:

Ana Grozdanović

Printskrin: Instagram/ana_grozdanovic

E, zbog toga mali Kurti ceo život želi da bude veliki, ali je sve manji. A ovim nasilnim ulaženjem u manastir je sebi obezbedio ono što i zaslužuje. Jer svako ko je mislio da je jači od Boga, grdno se prevario. Svi moćnici koji su ratovali protiv Boga svi do jednog su propali, i nestali kao i cela njihova loza. Pa će i ovi savremeni siroti moćnici!

Podsetimo, juče oko 3 sata posle ponoći u selu Banjska kod Leposavića napadnuta je Kosovska policija, pri čemu je jedan policajac poginuo, a drugi ranjen. Ujutru je na skretanju prema Banjskoj, na samoj raskrsnici, raspoređeno više oklopnih vozila specijalnih jedinica policije, a duž magistrale bili su vidljivi policajci ROSU sa dugim cevima. U dvorištu Manastira Banjska čula se pucnjava, a naoružana lica koja su provalila kapiju napustila su manastir u toku večernjih sati, kasnije je primećeno prisustvo kosovske policije ispred ulazne kapije i u dvorištu manastira.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vanredno se sinoć obratio u 20 sati i potvrdio da su trojica Srba su stradala sa KiM, dvojica sasvim izvesno od snajperske vatre, sa velike udaljenosti, dvojica su teško ranjena i pretpostavlja se da postoji bojazan da je još jedno lice nastradalo. On je naveo da je juče bio jedan od najtežih dana za našu zemlju i narod i ponovio da Srbija nikada neće priznati nezavisno Kosovo.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE