Radio BalkanFox

Grubnić u ‘Supertalentu’ sredio Mešina i Ridjana: ‘Trudio sam se napraviti nešto drugačije’

Marko Grubnić opet je glavni dizajner za jubilarnu desetu sezonu Supertalenta, a osim što su gledatelji spremni vidjeti njegove kombinacije na Maji Šuput, ‘modni mačak’ odijeva i voditelje Franu Ridjana i Igora Mešina.

Iako najradije voli spremati Maju, Grubnić u showu odijeva i ostale članove žirija, ali i voditelje, a time se pohvalio na društvenim mrežama.

– Svakako mi javljajte komentare na stajlinge voditelja. Trudio sam se, imao sam cilj, misiju, napraviti nešto malo drukčije od uobičajenog – napisao je na Instagramu Marko nakon prve emisije.

Foto: Instagram

– Važno mi je vaše mišljenje. Javljajte dojmove – zamolio je Marko pratitelje i podijelio fotografiju odjevnih kombinacija Frana i Igora.

A potom je podijelio i njihovu fotografiju u odjevnim kombinacijama iz prve epizode na kojima su bili usklađeni u odijela u plavim i sivim nijansama.

– Sportska elegancija – dodao je Grubnić.

Foto: Instagram

Gledatelji su mogli primijetiti i kako je Ridjan u novoj sezoni pustio bradu, a ranije je voditelj priznao da je glavni krivac za to upravo Grubnić.

– Nisam odlučio ja, odlučio je naš stilist Marko Grubnić u dogovoru sa šeficom šminke Martinom Novaković. Nisam imao izbora! Supruga se kao i ja smije jer moja brada prirodno ne izgleda tako. Puno na njoj moraju raditi, ali me zabavlja. Čim snimanje završi, ja se obrijem pa me Marko grdi – ispričao je Frano nedavno.

Primošten: Antea Krnić nova je miss Šibensko-kninske županije

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE