Radio BalkanFox

Anita Mančić prvi put o razvodu

Anita Mančić i njen suprug Bojan Dedić stavili su tačku na 22 godine dug brak, a razvod je protekao u najvećoj tajnosti. Glumica se sada prvi put oglasila i progovorila o krahu braka, ističući, da koliko god je teško, ona nastavlja dalje. 

– Ja sam odlučila da budem dobro! Postoje ljudi koji se ušuškaju u svoj problem u poziciju žrtve i nekako ni sami ne znaju kad potonu toliko da već ne mogu sami da kontrolišu sebe. Jednostavno sam rešila da hoću da mi bude svaki dan dobar dan, jer jednostavno želim. Imam probleme, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama – rekla je Anita.  

Stefan Tomasevic/ATAImages

Anita Mančić

Mančićeva je otkrila koliko je bilo teško ostati na nogama nakon saznanja da i posle 10 godina borbe ne može da ima potomstvo.

– Kad god sam odlazila da čujem rezultate i kad su mi rekli, tu rečenicu pamtim: „Nema ništa”, baš tim glasom, ja sam se zahvalila i nastavila dalje. Više ne znam gde sam išla i šta sam morala sve da uradim, tako da sebi sam zadavala mnogo zadataka da bih što manje razmišljala o tome šta se dogodilo – ispričala je ona, govoreći kako je uspevala da prebrodi teške i ključne trenutke koji se tiču borbe za potomstvo:

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anita Mančić

 

– Moj najgori trenutak je bio kad sam vadila krv, to je bio taj dan D kad sam shvatala da li sam na pravom putu, da li se to dogodilo ili ne. Tu sam živela kod Hrama, konzilijum je bio 10, 20 metara od mog stana. Unapred sam imala organizaciju šta ću kad izađem iz konzilijuma. Ako je loša vest, kuda da idem i šta sa radim i za narednih nedelju dana sam sebe opteretila sa milijardu poslova da bih radila, radila, radila i da bih nekako to sklonila u stranu i da bih ušla u nekakav normalan ritam i sa bi sve to bilo normalno… Tako sam ja našla rešenje u svojoj glavi – rekla je Mančićeva za „Unu TV”.

Podsetimo, iako Anita Mančić ne voli da govori o svojoj intimi, jasno je da je Bojan posle razvoda sa glumicom nastavio dalje, a o tome govori i podatak na njegovom Fejsbuk nalogu gde piše da se verio. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE