Radio BalkanFox

BIKOVIĆ PAO NA POPRAVNOM IZ RUSKOG! Sada ga govori kao da mu je MATERNJI, u srednjoj imao KECA!

Miloš Biković rođen je u Srbiji, a poslednjih nekoliko godina doživljava popularnost i u Rusiji. Zbog velikog uspeha filma „Sluga“, koji je postao najgledanija komedija u ruskoj istoriji, njegovo ime se tamo često spominje. Ono što javnost sigurno ne zna, jeste činjenica da je Biković, koji je sada jedan od najtraženijih glumaca u Rusiji, svojevremeno pao na popravnom i to baš iz ruskog jezika, koji sada govori kao maternji.

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković na premijeri filma „Izozov“

Razredna u gimnaziji mi je predavala ruski i u prvom razredu me je oborila, dala mi keca. To je bio prvi put da sam bio nedovoljan na polugodištu. Kasnije sam zavoleo ruski, otkrio Dostojevskog, čitao dela i tripovao da sam neki od njegovih junaka, neki ruski bogotražitelj – ispričao je svojevremeno Biković.

Inače, Biković je pre nekoliko dana objavio radosne vesti i potvrdio na svom Instagram profilu da će za nekoliko meseci njegova devojka Ivana Malić i on postati roditelji. 

Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – napisao je Miloš Biković na Instagramu ispod zajedničke slike sa devojkom.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE