Radio BalkanFox

Kći Victorije Beckham našalila se s maminim kuhanjem: ‘Pa ti ne znaš ni pahuljice spremiti’

Victoria Beckham (49) na društvenim mrežama je podijelila kako obitelj Beckham provodi nedjelju, a dan bez obaveza proveli su u toplini svoga doma pripremajući desert. Dok je Victoria atmosferu bilježila kamerom, Harper je objasnila zašto ona jedina kuha.

Članovi obitelji Beckham nerijetko ističu koliko vole zajedno provoditi vrijeme, a ovaj su jesenski dan iskoristili za kulinarstvo. Svoje vještine pokazali su David Beckham i Harper Seven (12), a Victoria je kamerom snimala radnu atmosferu u kuhinji svoje vile u Holland Parku.

GQ Men of the Year Awards  2019

Foto: Keith Mayhew/Landmark Media / IPA

Na društvenim je mrežama Victoria podijelila snimku iz svoje kuhinje pokazavši Davida koji priprema pitu od jabuka i kći koja peče čokoladne keksiće.

Foto: Instagram

– Danas je intenzivno u kuhinji Beckham –  napisala je Victoria.

Nakon toga kameru je usmjerila prema kćeri koja je oblikovala kekse s komadićima čokolade. Osim u tipičan okrugli oblik, Harper je od smjese izradila i inicijale svih članova obitelji čime je oduševila majku.

– Harper, ovo je impresivno. Jesi li naučila kuhati od tate ili mame? – pitala je Victoria ne nadajući se odgovoru koji je čula za nekoliko sekundi.

Foto: Instagram

– Mama, ti ne znaš napraviti ni pahuljice – rekla je Harper i dodala kako majka zna napraviti Kijevsku piletinu, ali onu kupljenu u trgovini.

Foto: Instagram

– Shvaćam Harper, ja ne znam kuhati – napisala je Victoria priznavši poraz u objavi na Instagramu.

Da Beckhamovi uživaju u hrani pokazali su i ovog ljeta na odmoru u Hrvatskoj kada su svratili u restoran ‘Gastro mare’.

Prestižni restoran nalazi se u skrivenoj uvali, a David je putem Instagrama pokazao koliko je uživao u specijalitetima poput hobotnice koje je pripremio chef Bjelančić.

Foto: Instagram

Obitelji nije bio prvi put da su odmarali u Lijepoj Našoj, a fotografije su podijelili i s pratiteljima.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE