Radio BalkanFox

Prvo nije imala sreće u “Zvezdama granda“, a onda joj se sreća nasmejala i danas je uspešna pevačica udata za kolegu

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ do sada je iznedrilo sijaset dobrih i kvalitetnih pevača kojima je pošlo za rukom da naprave velike muzičke karijere.

Nikolina Kovač
Nikolina Kovač • youtube

Jedna od njih je danas uspešna pevačica Nikolina Kovač koja danas važi za jednu od najlepših i najbolje odevenih žena na našoj javnoj sceni.

Ona se prvi put na audiciji pojavila kada je napunila šesnaest godina, a mnogi je danas ne bi prepoznali jer je pre svega imala drugačiju boju kose.

Nikolina Kovač
Nikolina Kovač

Bila je obučena u sladu sa svojim godinama, a pevala je numeru „Zagrli me ti i oprosti mi“ i već tada se moglo zaključiti da će jednog dana biti velika pevačica.

Tada ipak nije uspela da se plasira u takmičenje, pa se 2010. godine ponovo pojavila na audiciji i tada je uspela da uđe među najbolje pevače. Bila je obučena u sladu sa svojim godinama, a pevala je numeru „Zagrli me ti i oprosti mi“ i već tada se moglo zaključiti da će jednog dana biti velika pevačica.

Nikolina Kovač
Nikolina Kovač

Tada ipak nije uspela da se plasira u takmičenje, pa se 2010. godine ponovo pojavila na audiciji i tada je uspela da uđe među najbolje pevače.

Nikolina je danas uspešna pevačica koja strpljivo i polako gradi svoju karijeru, a u međuverenu se udala za kolegu Sašu Kapora sa kojim ima dvoje dece.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE