Radio BalkanFox

REDMI NOTE 12 SA JOŠ VIŠE MEMORIJE ZA NEZABORAVNE TRENUTKE

Redmi Note 12 u svojoj najnovijoj varijanti donosi uzbuđenje među ljubitelje pametnih telefona! Sada možete uživati u ovom impresivnom modelu sa 8GB RAM-a i ogromnom internom memorijom od čak 256GB. Promocija traje do 8. oktobra 2023, pa ne propustite priliku da unapredite svoj digitalni svet.

Za početak, najnoviji Redmi Note 12 dostupan u dve elegantne boje – Onyx sivoj i ledeno plavoj, kako biste mogli da odaberete onu koja najbolje odražava vaš lični stil. Od specifikacije se, pored memorije, izdvaja i ekran. U pitanju je 6,67” AMOLED ekran koji se osvežava brzinom od 120Hz i koji će na vašem dlanu oživeti svaki sadržaj.

Ovaj vrhunski model, koji nudi neograničene mogućnosti i sa kojim nikada više nećete brinuti o nedostatku prostora za omiljene aplikacije, fotografije i video sadržaj, dostupan je po ceni od 24.999 rsd i može se naći u Xiaomi prodavnicama ili nekoj od partnerskih radnji kao što su Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia, CT shop. Osim toga, Redmi Note 12 8/256GB biće dostupan i u ponudi sva tri mobilna operatora, tako da možete izabrati najbolji plan koji odgovara vašim potrebama.

Ne propustite priliku da unapredite svoju svakodnevnicu tako što ćete iskusiti visoke performanse i obilje prostora uz Redmi Note 12 8/256GB. Ova promocija traje ograničeno vreme, pa je sada pravo vreme da nabavite ovaj impresivni uređaj i osetite razliku!

Više informacija pogledajte na linku.

Promo

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE