Radio BalkanFox

Era Ojdanižć sa Šabačkog vašara otišao okićen parama


Era Ojdanić je zajedno s koleginicom Vesnom vukelić Vendi napravio opšti cirkus na Šabačkom vašaru. Pevača je prezadovoljna publika gotovo bez prestanka kitila parama, a on je za jedan nastup čak 10 majica nmorao da promeni.

Kako naglašava, veoma je zadovoljan svime i smatra da su on i Vendi „zapalili grad“.

– Moja koleginica Vendi i ja smo napravili takav šou, spektakl, da su sve društvene mreže izgorele. Šabac je izgoreo, bio je u plamenu, vatrogasci nisu imali šanse sa vatrogasnim kolima da priđu i to ugase – počeo je Ojdanić u „Pulsu Srbije“, još uvek pun utisaka.

„Držao sam se nogama oko njegovog tela!“

– …Inače, ono je bio čovek koji je došao da me vidi i upozna. On ima sto hektara lubenica, sve je rasprodao, rekao je da je došao da vidi mene i Vendi i da nam da para, jer mi to zaslužujemo. Uhvatio me je jednom rukom, bacio na ramena, držao sam se nogama oko njegovog tela – objašnjavao je pevač.

Tu se, takođe, nije i zaustavljao.

– Preko 100.000 ljudi je posetilo vašar za sve te dane. Preko 100.000, dakle sve zemlje regiona. Imao sam deset majica, sve sam ih promenio za nastup, bili smo znojavi i ja i Vendi. Nismo stali, nas narod prepoznaje po atmosferi. Nema čoveka koji nije prišao sa decom i koji se nisu slikali – zaključio je u pomenutoj emisiji on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE