Radio BalkanFox

Ceca Ražnatović u kratkom šortsu


Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove epizode „Zvezda Granda“, a fotoreporteri su odmah uslikali njenu odevnu kombinaciju.

Za ovu priliku, odabrala je crnu boju. Ispod elegantne košulje pevačica je ponela šorts koji joj je došao kao minić, pa je istakao i njene vitke noge. Nisu izostale ni visoke potpetice.

Ceca je ponosno pozirala fotorperterima, ne skidavši osmeh sa lica, a ponovo je pokazala da joj na izgledu mogu pozavideti i mlađe koleginice.

Podsetimo, ove godine su se promenila pravila u „Zvezdama Granda“, o čemu je na početku prve epizode govorio Saša Popović.

– Ove godine imamo izabrane kandidate, to su oni koj su se već takmičili, ali nikada nisu došli do finala. Njih ima 32, dakle to su izabrani kandidati i svaki od mentora po 4 kandidata, dva muška dva ženska. Dva su sami birali, dok su druga dva dobili od produkcije. Tim kandidatim će se suprotstaviti izazivači, a njih ima 96. Zapravo 48 muškaraca i isto toliko devojaka – rekao je Saša na samom početku i dodao:

– Ono što je bitno je da muškarci mogu da izazivaju samo muškarce, a devojke su protiv devojaka. Što se tiče ocenjivanja svaki član žirija može da glasa samo za jednog. Imamo izabranog i izazivača i taj koji pobedi ostaje u emisiji, a onaj koji je izgubio ide u baraž. Ono što je takođe novina je da svaki član žirija može da priča samo 30 sekundi. I da svaki mentor će usvakoj emisiji sedeti na drugoj poziciji, a to određuje taster.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE