Radio BalkanFox

POTPUNO SE RAZOČARAO U MENSURA! Karić ovo nikada neće oprostiti Ajdarpašiću: "Nisam to očekivao od njega"

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nekada su bili nerazdvojni!

Stefan Karić mesecima se povukao iz medija i nije želeo da daje izjave nakon situacije koju je imao sa Natašom Šavijom. Nataša ga je optužila da ju je udario i sada na sudu treba da dokažu šta se desilo tog dana.

Stefan je sinoć gostovao u emisiji „Pitam za druga“ i tom prilikom se osvrnuo na prijateljstvo sa Mensurom Ajdarpašićem. Njihovo drugarstvo je puklo u „Zadruzi 5“ kada je Mensur bio u ljubavnom odnosu sa Milicom Veselinović. Međutim, Mensur je ponovo razočarao Karića jer ga nije pozvao kada je bi u teškoj situaciji.

Iskreno da ti kažem, nije mi se javio posle toga što mi se desilo i ispalo kako je ispalo. Očekivao sam da će da me pita: „Šta se dešava?“ ili „Zašto si to uradio?“, video sam da je nešto na tiktoku pokušavao da pokrene tu temu, što nisam očekivao od njega, mislio je da će Miljana da skoči protiv mene. Dosta njih se ograđuje od mene i od prijateljstva, ali je dobro da se desi ovako nešto jer u takvim situacijama vidiš ko ti je pravi prijatelj, a ko ne – rekao je Stefan, a na pitanje da li ima neko ko je od početka uz njega, a da je i dan danas uz njega, rekao je:

Stefan Karić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Neke fan stranice, ali oni za koje sam smatrao da su mi prijatelji, pokazali su mi da su još veći prijatelji - rekao je Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Šta je nova voditeljka "Elite", Maša Mihailović, otkrila u emisiji "Sa Ivanom" o svojim zadacima u rijalitiju, odnosu sa drugim voditeljima i zadrugarima, dolasku Dalile Dragojević na Pink, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE