Radio BalkanFox

"PATOSIRALI SMO KARLEUŠU, gledanost koncerta joj je na nivou statističke greške!" Saša Popović isprozivao Jelenu – izneo dokaze protiv nje

Foto: YouTube Printscreen/Zvezde Granda/ATA Images

Optužio je da je lažirala podatke!

Ovih dana domaći mediji bruje o sukobu Jelene Karleuše i takmičenja „Zvezde Granda“. U subotu u isto vreme su se emitovalo takmičenje i Jelenin koncert novog albuma. Publika je mogla da bira u čijem društvu će da provede svoje vreme. 

Nakon ove noći, u javnost su isplivali grafikoni na kojima se vidi koji program je koliko bio gledan. Tako je Karleuša okačila grafikon u kome tvrdi da je njen spektakl povodom „Alfe“ i „Omege“ zauzeo 21 procenat ukupnog gledališta kraj malih ekrana, dok su dijametralno različit grafikon podelile Svetlana Ceca Ražnatović, Milica Mitrović i Marija Šerifović.

Ovim povodom se oglasio Saša Popović. On je gostovao na Pink televiziji u emisiji „Novo jutro“ i do detalja je objasnio statističke podatke. Optužio je Karleušu da je u fotošopu izmenila i lažirala podatke. 

Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i obmana Jelene Karleuše, koja je imala koncert na Prvoj srpskoj televiziji. U subotu u 21h je bila jedna lagana emisija kako bismo upoznali gledaoce sa novim pravilima i takmičenju. Jelena Karleuša je snimila svoj koncert na Beogradu na vodi i ponudila je Prvoj televiziji da oni to emituju u istom terminu kada idu i „Zvezde Granda“. Ja sam dobar sa ljudima sa Prve televizije i znam da su rekli, nemojte to da radite, nemojte da idete na „Zvezde Granda“ jer će to biti fijasko. Rekli su joj: „Evo vam termin u petak u 23 časa“, ne Jelena je htela da ide u terminu kada idu i „Zvezde Granda“. Oni sa Prve su dobili da besplatno emituju taj koncert. Kad su se dogovorili, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu – rekao je Saša Popović, a zatim je pročitao Jelenino saopštenje na društvenim mrežama:

Saša-Popović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- "I opet ja, kada shvatim da ću imati bolju gledanost od Zvezda Granda na Pinku. Mislila sam da se to više ne emituje." - citirao je Popović, pa dodao:

- Ona je mislila da se to više ne emituje. Šta se dešava? Devet sati kreće medisjki obračun i utakmica, Jelena Karleuša protiv Zvezde Granda. Ovi sa Prve se hvataju za glavu. Gde ćete lopatom na bager? - rekao je Popović, a zatim su se na ekranu pojavili grafikoni koje je on objasnio:

- Gore piše 21:04, Jelena Karleuša je već krenula sa koncertom, a nama je išao marketing. Zašto Jelena Karleuša uvek pominje nacionalne televizije? Zato što vas na kablovskim televizijama vidi 37-38% stanovništva. A televizije sa nacionalnom frekvrencijom vidi cela Srbija. Jelena je u 21:04 krenula sa koncertom, televizija Hepi je bila gledanija od nje, a i mi smo s reklamama gledaniji od nje - rekao je Saša i dodao:

- U 21:21 smo mi krenuli sa emisijom i Jelena Karleuša pada dole, a mi odosmo gore. U 21:43, Hepi ima aktuelnosti i razbija Jelenu Karleušu, tuče je RTS, a mi da ne govorimo. Ovde se vidi strmoglavi pad Jelene Karleuše. U 22:02 mi smo već otišli preko 20%, Hepi je malo pao jer su im se završile aktuelnosti, a RTS i dalje tuče Jelenu Karleušu. Mi smo patosirali Jelenu i njen koncert - rekao je Popović. 

- U 22:41 Marija Šerifović stavlja grafikon na svom Instagramu. Jelena prati Mariju i vidi grafikon. Jelena vidi da smo mi na 21 i u fotošopu menja mesta Prvoj i Pinku. U tom trenutku Pink je bio na 21, a Prva na 5,3. Kad se završio koncert, ona stavlja "Alfa i Omega dominacija" i mi smo kao na 5,3, a ona je na 21. Ajde što je stavila Karleuša, nego je stavila Prva na svom Instagramu. Ovo je takva obmana, falsifikat i lažiranje, da do sada nikada nismo imali prilike da vidimo - rekao je Popović.

Jelena Karleuša

Foto: Srbija Danas

- Ujutru u 09:05 agencija koja tačno meri gledanost, vidi se da je Pink ispred Prve. Ovo što na grafikonu vidite da je iznad Pinka je "Igra sudbine", a kad je krenuo koncert Jelene Karleuše, tu je krenuo strmoglav pad. Mi smo objavili da je obmanula narod. Jelena je onda izjavila: "Zašto nisu pokazali vreme kada su merili tu gledanost. Fotošopom su obmanuli javnost. Zvezde Granda više nikoga ne interesuju i to je na njihovu žalost činjenica" - pročitao je Popović Jelenino oglašavanje.

- Stigli su zvanični podaci i mi smo na 23%, ona je na 6,21%, na 28 mestu je. Znate li šta to znači za nacionalnu televiziju? Šest odsto je statitička greška.  Dok je živa pratiće je da je imala 6 odsto šera. Lov i ribolov ima 12 odsto šera. Gledaniji su duplo nego Jelena Karleuša sa svojim koncertom. Zvezde Granda su nešto što traje 20 godina. Zvezde Granda si i pre Jelene Karleuše su bili najgledaniji.

Saša Popović

Foto: Instagram printscreen/zvezdegranda

- Jelena je juče gostovala u Jutarnjem programu. Oni sa Prve znaju da je to bio fijasko, kada u prajm tajmu imaš 6 odsto šera na nacionalnoj frekvenciji. Na Prvoj znaju da je ona lažirala podatke i puštaju je da priča - rekao je Saša.

Popović je potom iznostio statističke podatke o gledanosti u čitavom regionu. Istakao je da je u svim zemljama u regionu koncert Jelen Karleuše je doživeo fijasko. 

- Mene je sramota što sedim ovde i pričam o ovakvom fijasku i propasti koncerta Jelene Karleuše. Ona sada može da priča šta hoće o Saši Popoviću i Zvezdama Granda, ali njoj u biografiji ostaje da je imala samo 6 odsto šera u Srbiji, sedam u Makedoniji i nula u Bosni - rekao je Popović.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša plakala zbog dece, slomila se nakon poziva ćerke Nike

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE