Radio BalkanFox

Nives i Goran Ivanišević novim videom raznježili fanove: ‘Tako je divno vidjeti vas zaljubljene’

Radijska voditeljica Nives (41) i Goran Ivanišević (52) raznježili su pratitelje romantičnim videom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako nemaju često običaj dijeliti privatne trenutke, Nives je na svojem profilu na Instagramu objavila snimku na kojoj nasmijana sjedi u Goranovu krilu, a on je grli i ljubi dok se njišu u ritmu glazbe.

Njihove zajedničke objave uvijek oduševe pratitelja pa ni ovoga puta nije nedostajalo komplimenata.

Foto: Instagram

– Najsretniji, najljepši, najbolji skupa; Lijepo vas je vidjeti tako zaljubljene i sretne; Divni, stvoreni jedno za drugo; Tako ste slatki – pisali su im ispod.

Podsjetimo se, Goran i Nives vjenčali su se u prosincu 2017. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u jednom restoranu u Zagrebu. Ubrzo zatim saznalo se i da čekaju dijete. Njihov je sinčić Oliver nedavno proslavio svoj peti rođendan.

Foto: Instagram/Goran Ivanišević

– Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem tri – napisala je Nives jednom prilikom na društvenim mrežama.

Goran je prije Nives bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović, s kojom ima dvoje djece – Amber Mariju i Emanuela.

Foto: Instagram/Nives Ivanišević




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE