Radio BalkanFox

Šta komšiluk priča o Aleksi Avramoviću


Komšije iz beogradskog naselja u kom Aleksa Avramović živi sa svojom suprugom imaju samo reči hvale za ovog sportistu. Oni tvrde da mu slava, za razliku od pojedinaca, uopšte nije udarila u glavu, a i da se uvek osećaju prijatno pošto malo popričaju s njim.

O njemu, niko ništa ružno nije imao da kaže, kao i o njegovoj izabranici. Par su, kao i komšije, za primer.

„Mojoj unuci je jednom kupio čokoladu!“

– Dok neke slava udari u glavu, našem Aleksi je popularnost i podrška naroda dala samo vetar u leđa da bude još bolji, u svakom pogledu. Nikada mu nije bilo teško da na ulici stane i 10 puta za fotografiju. Zaustave ga često dok se vraća iz kupovine sa kesama, a ni to ga ne spreči da fanovima ispuni želju. Ode do stana, ostavi to što je nosio i vrati se, svi se uvek iznenade – kazao je izvesni komšija za jedne medije, pa onda dodao:

– Deca ga obožavaju, mojoj unuci je kupio čokoladu jednom prilikom kada nas je sreo, a tada nije bio u žiži javnosti. Oduvek je bio skroman, nasmejan, vedar momak, kao i njegova supruga.

Na uglu Aleksine zgrade se nalazi apoteka, gde košarkaš često pazari.

– Ni ne obraćamo pažnju kada neko dođe, živi ovde dosta poznatih, ali njega smo zapamtili. Jako je ljubazan i ima divan osmeh. Prenesite mu velike pozdrave od nas – istakle su apotekarke ovom prilikom, a ni gospođa iz pekare njime nije ništa manje oduševljena.

„I supruga mu je fina!“

 

 

– Divan momak, jedino mogu da ga hvalim, ništa loše nećete čuti o njemu. Skroman je jako i ljubazan, dolazi često kod nas, kada nije na putu onda ga viđamo. Njegova supruga je isto fina – kazala je, pa rekla još i:

– Svi smo pratili Svetsko prvenstvo i navijali. Aleksa nam je bio omiljeni iako smo neki ovde zvezdaši.

U obližnjem lokalu gde košarkaš često sedi, takođe su imali samo reči hvale o svom stalnom gostu.

– Kada se igralo finale, unosili smo dodatne stolove da bi svi ljudi mogli da stanu, bilo nas je 70. Ceo komšiluk je došao da ga bodri. I kada se igra Evroliga, oni koji navijaju za Crvenu zvezdu, dolaze da gledaju svoj klub, a onda i Partizan zbog Alekse – ispričali su onde, dok se jedan mladić uključio u razgovor rečima:

– Veliki sam navijač Partizana i drago mi je što je Aleksa baš moj komšija, jer često pričamo o košarci. Svi smo ponosni na njega.

– U kafiću pije samo ceđene sokove i, tada kad sedne, ne zadržava se puno zbog obaveza koje ima. Veoma je posvećen, da ne kažem i opterećen treningom – zaključio je gazda kafića.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE