Radio BalkanFox

Kejt Midlton se neće pomiriti sa Harijem i Megan?

Odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici su narušeni i sada nema povratka?

Kejt Midlton je veoma razočarana Harijevim potezima u poslednje dve, tri godine.
Kejt Midlton je veoma razočarana Harijevim potezima u poslednje dve, tri godine.foto: Danny Lawson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su toliko pokvarili odnose sa britanskom kraljevskom porodicom da se ne mogu popraviti, tvrde brojni kraljevski stručnjaci.

 

Kejt Midlton je bila toliko „povređena i uvređena“ postupcima para nakon što su napustili kraljevske dužnosti i Veliku Britaniju da je i totalno zaboravila na mogućnost pomirenja, rekla je bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond.

 

– Kada dolazite iz jedne srećne, ujedinjene porodice, kao što je Katarinina, neverovatno je teško razumeti kako se ljudi mogu otuđiti – rekla je novinarka.

– Mislim da je ona verovala da se stvari mogu srediti, a nakon sahrane princa Filipa smo je videli da razgovara sa Harijem i očigledno ohrabruje Vilijama da učini isto – dodala je.

 

– Ali sada znamo da to nije uspelo. U stvari, Vilijam i Hari su se žestoko posvađali nakon sahrane. Dođe trenutak kad jednostavno morate da prihvatite da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra – ispričala je Dženi Bond.


Kako ističe, Kejt i Vilijam su „snažan tim“ i verovatno su zajedno došli do zaključka da „razdor sa Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti“.

Princ Vilijam i Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midltonfoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Oni su zatvorili svoje umove za tu mogućnost i odlučili da nastave sa svojim životima – tvrdi ona

 

Kraljevska stručnjakinja Kejti Nikol je dodala da je veza fantastične četvorke (prinčeva Harija i Vilijama i njihovih supruga) prekinuta nakon Harijevih „podmuklih primedbi“ o princezi od Velsa u njegovim memoarima „Rezerva“. 


– Kada pomislite na lična otkrića — a mislim da ih možete nazvati podlim opaskama o Kejt u memoarima — Hari je prekršio jedno pravilo, a to je ćutanje o porodičnim stvarima- rekla je ona za Sun prošle nedelje.

 

Kejt i Hari su nekada bili veoma, veoma bliski, ali došlo je do potpuno raspada te veze. 

 

– Mislim da Kejt nije ljuta. Mislim da je to više slučaj da se osećate veoma razočarano i povređeno znajući da ona nema pravo na odgovor, a Hari je dobro znao da ona nema pravo na odgovor.

Princ Vilijam je bio ljut na svog mlađeg brata, jer je u svojoj knjizi govorio o njegovoj ženi, a ona je sve vreme želela da ih pomiri.

 

Pokušala je da pomiri braću, a uvlačenje Kejt u „prljavu sagu“ je bilo uznemirujuće za nju i svakako je razbesnelo Vilijama, tvrdi Nikol.

 

Ova mišljenja kraljevskih stručnjaka dolaze samo nekoliko nedelja nakon što je objavljeno da se Kejt „plaši“ da ponovo vidi Harija. 

 

– Postoji ozbiljan nedostatak poverenja i oni ne žele da razgovor procuri- rekao je kraljevski stručnjak Kinsi Šofild za Foks njuz.

 

BONUS VIDEO

 

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti

 

 

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE