Radio BalkanFox

Ekskluzivno! Prvi snimak Frana Pujasa nakon što je završio na psihijatriji: Smršao i okrenuo se staroj navici

Bivši učesnik „Zadruge“, Fran Pujas, nedavno je završio u klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Mnogi su komentarisali kako je bivši zadrugar drastično smršao, kao i da je imao problem sa ishranom, ali i narkoticima koje je navodno konzumirao.

O ovim navodima Pujas se oglasio pre šest dana, kada je otkrio pravi razlog zbog kog je završio u bolnici.

– Moram da kažem da su sve to izmišljotine. Pozlilo mi je, pao sam i lupio sam glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda i tetovaža su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam – rekao je Fran, pa dodao:

– Imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat vremena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me je budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu da verujem šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine – rekao je Pujas za Pink.rs i dostavio toksikološke analize u kojima se vidi da nije pozitivan ni na jednu drogu.

Bivši zadrugar je istakao da je razočaran u ljude koji su, kako on smatra, “prodali“ informaciju iz zdravstvene ustanove.

– Verovatno je neko za nekih 5000 dinara pustio takvu priču… A ta osoba je položila Hipokratovu zakletvu, ali dobro, njima na dušu. Mene je ova situacija samo podstakla da se okrenem zdravom životu, sportu i karijeri – zaključio je mladi Hrvat.

Od tada nismo imali priliku da ga vidimo u javnosti, sve do sada. Naš paparaco uslikao je Frana u jednoj beogradskoj teretani kako vežba, što može potvrditi navode da se zaista okrenuo zadravom životu i starim navikama koje je imao pre rijalitija.

Pujas je vidno smršao, što se možete uveriti i na fotografijama i na snimku na početku teksta, ali se trudi da se vrati u formu i ponovo bude u punoj snazi.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE