Radio BalkanFox

ko je supruga Miloša Timotijevića koja mu je rodila dete

Milos Timotijevic

Foto: ATA Images

Glumac Miloš Timotijević postao je otac u 48. godini.

Njegova supruga Tijana na svet je donela dečaka, a ovu informaciju bračni par krio je od javnosti i saopštio je samo najbližima.

Inače, Miloševa nova supruga mlađa je od njega čak 15 godina, a na ludi kamen stali su nakon samo 40 dana zabavljanja.

Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je dugi niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

Upravo to je razlog zbog kog je Timotijevićeva supruga prozvana Portugalka.

– Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana – rekao je sagovornik za Kurir nedavno i otkrio kako su se Timotijević i Tijana upoznali:

– Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao „zauzet“ – istakao izvor, a ovako je Miloš za medije govorio o svojoj novoj ženi.

– Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom otkada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav da je neophodno razumevanje – istakao je nedavno Miloš.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE