Radio BalkanFox

Džon Batist smatra ženinu bolest blagoslovom

Džon Batist nema koga nije iznenadio pošto je i javno istakao kako borbu supruge Sulejke Džauad s leukemijom „smatra blagoslovom“. U jeku velike drame, naime, par je „na poseban način shvatio šta ima“, te on sada tik pred njenu drugu rundu lečenja objašnjava i kako je, u stvari, njihova ljubav uspela da nadjača svu muku.

– Kako vreme odmiče, njoj je sve bolje, to je čudo – počeo je pojavivši se u tok-šouu „Sherri“, osvrnuvši se i na transplantaciju koštane srži na koju je Sulejka išla u februaru 2022. godine, malo nakon njihovog tajnog venčanja.

To što je bolesna, inače, nikako nije usticalo na njegovu odluku da je pita da se uda za njega, istakla je bila Džauadova.

– Kazao mi je: „Da znaš da ovo nema nikakve veze s dijagnozom. Godinu dana se radilo na ovom prstenu. Nikakav tajming, ništa… Nema veze s tim. Ništa se ne menja. Samo mi je mnogo više jasno da hoću da zauvek budem baš sa tobom“ – izjavila je ona, koja se udala za Džona tokom nešto malo slobodnog vremena koje im se ukazalo pred njen veliki tretman.

Umesto burmi, razmenili su vezove za hleb (sa kesa).  

– Bili smo kao na sedmom nebu tamo, na odeljenju (za transplantaciju). Sijali smo od ljubavi, drugih pozitivnih osećanja… I mislim da smo zato i pregurali sve – nastavila je potom.

Tokom svog gostovanja u emisiji, muzičar je onda zaključio rečima:

Sulejka Džauad i Džon Batist, Profimedia

 

– Kada, tako, živite na ivici, shvatate šta je zaista važno. Koliko je veliki sadašnji trenutak i da je to jedino što u stvari imamo. Ovo. Tako da, razumem da zvuči suludo, ali to jeste za nas bio blagoslov.

Podsetimo, Sulejka je imala 22 godine kad je prvi put obolela od akutne mijeloične leukemije, koja napada krv i koštanu srž. Prema napisima „Health“ magazina iz marta 2021, lekari su joj bili dali 35 odsto šansi da pobedi bolest, međutim, imala je značajno više sreće na kraju. Ipak, početkom decembra 2021, kazala je da joj se leukemija vratila.

Sada se opet bori i to uspešno. Proteklog meseca, Batist je otkrio kako „sve ide kao po planu“, te da je sa suprugom išao na paraglajding.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE