Radio BalkanFox

Kako izgleda stan Viki Miljković u Beogradu na vodi?

Poznata pevačica zamenila je skupocenu vilu na Bežanijskoj kosi stanom u srcu prestonice i opremila ga po svom ukusu

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages


Popularna folk pevačica Violeta Viki Miljković već godinama je u skladnom braku s Draganom Taškovićem Tašketom, s kojim vodi miran porodični život.


Par, inače, roditelji dečaka Andreja, dugo su stanovali na Bežanijskoj kosi, gde su posedovali skupocenu vilu, ali su pre nekoliko godina odlučili da se presele u centar grada.


Oni su bili među prvima koji su pazarili stan u Beogradu na vodi, luksuznom kompleksu na obali Save, u samom srcu Beograda, a pevačica se svojski potrudila da enterijer prilagodi njihovim potrebama i pretvori ga u malu porodičnu oazu.

 

Viki je poznata po tome što ne deli mnogo detalja o svojoj privatnosti s javnošću, pa to ne čini ni na društvenim mrežama. Zato njeni pratioci nisu imali priliku da često zavire u njen dom, ali je pevačica pre nekoliko godina otkrila kako je uredila svoj stan u susret novogodišnjim i božićnim praznicima.


Kako je Viki pokazala na Instagramu, njen dom je veoma prostran i uređen s ukusom, a opredelila se za minimalistički stil. Stoga u njenom stanu nema previše detalja, a primetan je crno-beli kontrast: dok su zidovi svetli, stolarija je u crnoj boji, baš kao i kvalitetne draperije.

 

Pogledajte u galeriji stan Viki Miljković u Beogradu na vodi.


Pevačica je tada pokazala kako je uredila stan za doček gostiju u danima praznika, pa smo tada videli dugačak trpezarijski sto, bele stolice jednostavnog dizajna i poneki ukras u prazničnom duhu.

 


Kako su mediji pisali kada je Viki tek kupila ovaj stan, ona je tada na terasu ugradila džakuzi, a pisalo se i da je za ukupno tri nekretnine u Beogradu na vodi, od kojih dve izdaje, izdvojila čak 1.500.000 evra.

 

Viki MIljković već godinama živi u Beogradu na vodi, gde navodno poseduje tri stana
Viki MIljković već godinama živi u Beogradu na vodi, gde navodno poseduje tri stanafoto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

Najlepši deo svakako je božanstven pogled na prestonicu, u kom pevačica može da uživa uz jutarnju kafu, a njen stan je odlično osvetljen.

 

BONUS VIDEO

Viki Miljković otkrila da li više zarađuje od muzike ili od nekretnina

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE