Radio BalkanFox

"MAJA NIJE KRIVA" Srceparajuća ispovest Janjuša, otkrio šta je zaista dovelo do toga da prevari ženu!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Nikada sebi neće oprostiti.

Zadrugari su noćas imali zadatak da javno govore o svojim najvećim životnim greškama, a nizale su se veoma potresne priče. Na red je došao i jedan od favorita, Marko Janjušević Janjuš koji je istakao da je njegova najveća greška što je nekoliko puta prevario svoju suprugu i majku svog deteta, Enu Senić, ali i da je pored toga nizao razne greške. 

– Greška mi je što sam počeo da igram onaj đavo od ruleta, iskreno da vam kažem, onom ko je to izmislio ja bih mu j*bao mater. To je jedno smeće smrdljivo koje je upropastilo mnogo života. Mnogi su govorili da mi je greška to što nisam ostao negde u inostranstvu kad sam otišao sa 19 godina. Ja nisam nikad mogao da živim negde preko iako su mi nudili i imao sam dobre uslove kao košarkaš… Ništa me preko nije činilo srećnim. Dođem kući posle treninga, sam, buljim u onaj laptop i dopisujem se sa k*ravama – započeo je Janjuš. 

– Tad sam tu neku naviku za žene stvorio. Košarka je kriva što sam zavoleo žene, tako odem preko i sam u stanu i tako sam i varao ženu. Košarka mi se zbog toga zgadila i smučila. Imao sam taj hendikep da sam bio bolji od nekih košarkaša, ja završio u rijalitiju, oni u NBA. Ali ne kajem se, da nisam prestao da igram u inostranstvu, ne bih danas imao svoju ćerku – ispričao je Janjuš, a onda se dotakao veze sa Majom Marinković, zbog koje ga je supruga ostavila. 

Marko Janjušević Janjuš, Ena Janjušević

Marko Janjušević Janjuš, Ena Janjušević

Foto: Instagram printscreen/mali_janjus

Šta je Janjuš ispričao i koga smatra krivim za prevaru koju je počinio pred kamerama pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE