Radio BalkanFox

Kelceova bivša oplela po njemu: ‘Taylor, budi pametna, jednom varalica, uvijek varalica…’

Pjevačica Taylor Swift (33) i nogometaš NFL-a Travis Kelce (37) navodno su u vezi već neko vrijeme, a šuškanja su postala sve glasnija kad ga je bodrila na tribinama tijekom posljednje utakmice. Još uvijek nisu potvrdili da su zaista zajedno, ali čini se da neki vjeruju da je to sto posto istina. 

Jedna od njih je Kelceova bivša djevojka Maya Benberry nazvala varalicom te upozorila Taylor da bi joj se moglo dogoditi isto.

Foto: Instagram

Maya je bila jedna od kandidatkinja u showu ‘Catching Kelce’ iz 2016., gdje se 50 djevojaka borilo za nogometaša. Maya je tada pobijedila, ali kako tvrdi, Travis ju je prevario.

– Taylor se čini kao zabavna djevojka s prekrasnim duhom i želim joj svu sreću, ali ne bih bila solidarna da joj ne savjetujem da bude pametna – rekla je Maya za Daily Mail pa dodala:

– Jednom varalica, uvijek varalica.

NFL: Kansas City Chiefs Training Camp

Foto: Denny Medley/REUTERS

Mayine tvrdnje demantirao je izvor blizak Travisu koji je za TMZ rekao da Kelce nikad nije prevario Mayu.

– Njezin intervju je jadan način da uhvati 15 minuta slave – rekao je izvor pa dodao da Travis s Mayom nije pričao pet godina. Inače, njih dvoje bili su u vezi mjesec dana nakon što je emisija završila, a o prekidu nisu mogli tada pričati jer su imali ugovor s produkcijom.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE