Radio BalkanFox

Majka Britni Spirs jedva sastavlja kraj s krajem

Pevačica Britni Spirs (41) u poslednje vreme u centru pažnje zbog razvoda od trenera Sema Asgarija, ali i zbog navodne svađe s majkom i sestrom. Čini se da su glasine o zahlađenju odnosa istinite. Kako Page Six saznaje, Britnina majka Lin ima ozbiljnih finansijskih problema.

– Jedva uspeva da plati račune – rekao je izvor Page Six i objasnio da Lin trenutno radi kao profesorka na zameni u obližnjoj školi.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Na njenu finansijsku situaciju, tvrdi izvor, uveliko je uticala poslednja svađa s Britni, koja je u svojoj karijeri zaradila milione dolara i izdržavala majku, oca i sestru još od detinjstva.

Lin uz posao profesorke na zameni radi kao prodavačica kozmetike za brend Rodan and Fields, stoji u opisu njenog Instagram profila. Ipak, o poslu u školi se nije oglašavala.

Lin Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, prošle godine je Lin tražila finansijsku pomoć od slavne ćerke. Naime, zahtevala je da joj Britni pokrije njene sudske troškove iskorišćene u parnici za Britnino starateljstvo.

– Iako je naknada velika, Lin s poštovanjem sugeriše da je zahtev bled u poređenju s milionima i milionima dolara koje je Džejmi Spirs potrošio da zadrži Britni u svom neodrživom starateljstvu i da izvodi aktivnosti koje Britni nije tražila i koje nisu bile u njenom najboljem interesu – tvrdili su njeni advokati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE