Radio BalkanFox

Novi detalji trudnoće pobednice Zadruge!


Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija „Zadruga“, u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, a lepe vesti i dalje krije od najbližih.

Ona je za domaći medij potvrdila da su glasine tačne i da nosi devojčicu, a nakon toga usledilo je još jedno oglašavanje na društvenim mrežama. 

Dala sam izjavu već. Da, istina je trudna sam u aprilu treba da dođe na svet jedna mala devojčica i ništa sim toga me ne zanima. Poštedite me svih ostalih gluposti. Hoću da uživam u svojoj trudnoći – napisala je pobednica „Zadruge 6“ na svom Instagram profilu. 

Podsećamo, danas je na društvenim mrežama odjeknulo da je Car sve vreme bio u kontaktu sa Majom Marinković, nakon što ga je ona raskinkala i sve objavila javno. Starleta je podelila njihove pozive i poruke, a kad je on tražio da dobio snimak svega toga kao dokaz, Marinkovićeva je i to pustila. 

– Ja vidim da nekima nije dovoljno? Nema problema… Za svaku sledeću laž ide nastavak. Neigrajte se sa vatrom, možete da se opečete. Priče su vam smešne, ja baratam isključivo argumentima i istinom – poručila je Maja putem storija na svom profilu na druptvenoj mreži Instagram. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE