Radio BalkanFox

Prešla u drugu krajnjost, a nekad bila veganka

Bivša veganka i studentkinja prava Viktorija Ferez iz Atlante na svom TikTok profilu redovno pokazuje šta jede u sklopu svoje „mesožderske dijete“, a u jednom je videu priznala kako joj je odluka da pređe na veganstvo bila najgora u životu.

Viktorija je već sedam meseci na takozvanoj mesožderskoj dijeti, u kojoj se konzumiraju isključivo namirnice životinjskog podrekla (uz vodu i so), bez povrća, voća, biljnih ulja, pa čak i začina.

Požalila prelazak na veganstvo

Bivša veganka tvrdi da je takvom vrstom ishrane izlečila svoje zdravstvene probleme, poput bolova u zglobovima, akni, problema sa sinusima, glavobolje i nadutosti. Viktorija je rekla da se svojevremeno prepustila „veganskoj propagandi“ i počela svakodnevno da pije zobeno ili bademovo mleko i da jede povrće.

„Nikad više ne bih podvrgnula svoje telo tome. Priznajem da je najgora odluka u mom životu bila da se složim se da je veganstvo ispravno“, otkrila je dodavši da se nikad nije osećala bolje.

Bez voća, povrća i šećera

„Potpuno sam izbacila sve vrste šećera: voće, ugljenehidrate i prerađeni šećer. Ne jedem biljke, ne jedem povrće. Nikad se ne bih vratila toj hrani jer sam se osećala tako loše, a sada se osećam tako dobro“, objasnila je.

Sada za doručak jede jaja sa slaninom ili pljeskavicom, pije kafu s maslacem i svake večeri jede odreske.

„Mislim da bi svako ko je zainteresovan za tu ishranu trebao to da istraži i možda to učiniti polaganim izbacivanjem namirnica biljnog porekla i povećanjem mesa i masti“, zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE