Radio BalkanFox

Bivša verenica Bore Đorđevića otkrila mračnu tajnu Čorbinog hita!


Maja Jovanović, nekadašnja verenica Bore Đorđevića, frontmena „Riblje čorbe“ ispričala je jednom prilikom detalje odnosa sa slavnim pevačem, kako su se verili, zašto je raskinula sa njim i zašto je objavljivanje pesama „Srećan put pišo moja mala“ i „Dva dinara druže“ doživela kao „pesnicu u glavu“.

U dokumentarnom filmu „Dozivanje anđela“ koji se bavi jednom od najpoznatijih rok grupa na ovim prostorima, „Ribljom čorbom„, otkriveno je da se Bora veče pred odlazak u vojsku verio.

– Čak sam i pokušala da se prisetim svega toga nekoliko puta tokom svih ovih godina, kako je to sve izgledalo to naše upoznavanje i ti neki prvi trenuci. U svakom slučaju jedino čega se ja sećam kao trenutka je da se ja budim ujutru, moj brat dolazi u sobu i ja mu kažem – e znaš šta, ja sam se verila. I čini mi se da je to urađeno sa onim od ključeva… ono što povezuje ključeve e to je trebalo da izigrava prsten. On je sutradan otišao u vojsku i mi smo nadalje krenuli da se dopisujemo – rekla je Maja u tom dokumentarnom filmu.

Prisetila se i jedne fotografije na kojoj su ona i Bora.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE