Radio BalkanFox

Cher je navodno otela vlastitog sina: Nije htjela da se pomiri sa ženom pa je organizirala otmicu

Pjevačica Cher (77) optužena da je organizirala otmicu vlastitog sina 2022. godine.

Prema dokumentima, unajmila je četvoricu muškaraca da otmu njezinog sina kako bi ga spriječili da se ne pomiri sa svojom suprugom od koje se razvodio, prenosi Daily Mail

Elijah Blue Allman, sin Cher i rock legende Gregga Allmana, podnio je zahtjev za razvod od supruge Marie Angele King 2021. godine. 

No, godinu dana kasnije par se navodno pomirio na 12 dana kada su četiri muškarca ušla u njihovu njujoršku hotelsku sobu, ‘LA-eu Chateau Marmont Hotelu’, i oteli Allmana 30. studenoga, na godišnjicu njihovog braka.

Foto: MM/Press Association/PIXSELL

Sudski dokumenti koji otkrivaju te detalje o otmici izašli su tek ovaj tjedan. 

– Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je unajmila majka podnositeljice peticije. Od kolovoza 2022. rečeno mi je da se ne smijem vidjeti niti razgovarati s Allmanom koji je trenutno zatvoren u ustanovi za liječenje koja mi nije otkrivena – rekla je King u dokumentima.

13th Governors Awards in Los Angeles

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

King je zamoljena da napusti dom para, koji je bio u vlasništvu Cher. Nakon navodne ‘otmice’, Allman je proveo vrijeme pod budnim okom kućepazitelja kojeg je unajmila Cher.

Allman je otvoreno pričao o svojoj borbi s ovisnošću o drogama i otkrio da je počeo konzumirati kao tinejdžer. Ranije ovog mjeseca osoblje hotela pronašlo ga je kako leži u nesvijesti na pločniku koji vodi do ulaza u hotel, prenose strani mediji. Dva dana kasnije, policija je navodno ispratila Allmana iz hotela u rehabilitacijski centar




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE