Radio BalkanFox

Šok potez trudne Aleks Nikolić pred večerašnje obraćanje regionu!

BUDUĆA MAJKA SE MENJA IZ KORENA: Šok potez trudne Aleks Nikolić pred večerašnje obraćanje regionu!

Foto: Instagram.com

Aleks Nikolić

Pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić danas je potvrdila informaciju da je u trećem mesecu trudnoće, kao i da čeka ćerku sa bivšim verenikom Filipom Carem.

Nikolićeva je najavila obraćanje uživo na društvenoj mreži TikTok za večeras, a pred „lajv“ odlučila se da se transformiše. Naime, ona je posetila frizerski salon, te se usnimila na stolici sa folijom na glavi.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Još uvek nije poznato kako će tačno njena frizura izgledati, ali je jedno sigurno, Nikolićeva se odlučila na promenu nakon današnjeg skandala sa Majom Marinković.

Podsetimo, nakon što se saznalo da je Aleks trudna, Maja je objavila privatne prepiske sa Carem, te otkrila da joj je on više puta pisao dok je bio sa Nikolićevom u vezi, kao i da je pobednicu „Zadruge 6“ prevario. Car se obratio svojim fanovima i rekao da ga Maja ne zanima, a Marinkovićeva je potom otkrila da je Car nastavio da joj piše i da je uznemirava.

Foto: ATA Images

Car, Aleks i Maja

Aleks je poručila svojim fanovima da će blokirati svakog ko je bude tagovao na zajedničkim slikama sa Carem, a o čemu će sve večeras pričati, ostaje da ispratimo.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE